ESPORTS

El cadet femení del CB Almussafes, campió de la Lliga Valenciana

L’almussafenya Mar Alepuz, anomenada la millor jugadora del partit final


El Club de Bàsquet Almussafes ha iniciat la temporada 2016-2017 amb un gran èxit esportiu. El seu equip femení cadet va aconseguir el títol de campió de la Lliga Valenciana en la gran final disputada dissabte passat dia 8 d’octubre, en el pavelló poliesportiu d’Almussafes i davant d’una entregada afició que va ovacionar les campiones.

Les onze jugadores es van enfrontar, en un renyida trobada final, davant de l’UP Bàsquet Gandia, pressionant en tota la pista i aconseguint les dones d’Almussafes desbordar en el segon període, assentant així les bases d’un clar triomf.

De fet, les cadets van superar per 37 punts al seu rival en la pista, deixant el marcador amb una contundent victòria 67-30, un resultat que plena d’orgull a un club que durant les últimes temporades està aconseguint importants proeses.

A més de l’or de l’equip, l’esportista del CB Almussafes Mar Alepuz va ser anomenada la millor jugadora del partit, prova del gran potencial existent en l’escola esportiva de l’entitat, que continuarà treballant per a aconseguir un nombre més gran de títols esportius.

Categories: ESPORTS, NOTÍCIES