FESTES

Almussafes clausura el “+ Jove” amb una gran holi color, sopar i discomòbil

Es tanca d’aquesta forma una edició protagonitzada pel canvi de mes i pel destacat protagonisme de la Pista Polivalent, seu de moltes iniciatives


El passat dissabte 15 d’octubre Almussafes posava el punt i final al “+ Jove” d’aquest 2016 amb una gran festa. A la vesprada es va celebrar la primera holi color de la localitat a la qual van acudir al voltant de 500 persones de totes les edats. A la nit, es va dur a terme un sopar de quadrilles i després una macro discomòbil que va fer ballar a centenars de veïns i visitants fins a la matinada. La regidora de Joventut del municipi es mostra satisfeta amb el resultat obtingut i agraeix el suport mostrat pels almussafenys durant aquestes setmanes.

Es presentava com la gran novetat en la programació del “+ Jove” i no ha defraudat. La I Holi Color celebrada a Almussafes es va celebrar el passat dissabte 15 d’octubre en la Pista Polivalent situada en la ronda Antoni Ludeña de la localitat amb gran èxit d’assistència i de crítica. Al voltant de 500 joves es van congregar en el citat espai del municipi a partir de les 17 hores per a gaudir de la nova iniciativa. L’organització va repartir entre els presents borses amb pintura en pols que van poder utilitzar per a omplir de color roba, pèl i cares. La vesprada, amb una eminent càrrega lúdica, va estar ambientada per la música més actual sonant pels altaveus situats en l’escenari, la qual cosa va contribuir a convertir en una autèntica festa aquesta activitat, que es proposava per primera vegada el col•lectiu de joves almussafeny.

No obstant açò, i per als quals encara tenien ganes de continuar amb el bon ambient, el punt i final al “+ Jove” no es va posar a la vesprada sinó ben entrada la matinada. A la nit, la Regidoria de Joventut va organitzar un sopar de quadrilles a la qual els assistents podien inscriure’s amb els seus grups d’amics. Les Clavariesses 2016 i els Clavaries 2017 van ser els encarregats de gestionar les inscripcions en les quals per 4 euros els assistents comptaven amb creïlles fregides i cacauets i dues consumicions de refresc o cervesa, així com l’espai ja habilitat amb taulers, cadires i estovalles per a poder sopar. En finalitzar, es van retirar les taules per a poder desenvolupar amb major comoditat la macro discomòbil amb la qual es va posar la guinda a quatre setmanes d’intensa activitat per al públic més jove.

“El resultat creiem que ha sigut molt positiu. El canvi de dates ha suposat un bon revulsiu perquè ha permès una major assistència a les activitats. Ara analitzarem amb calma cadascuna de les activitats i sobre la base del resultat que obtinguem, per al que es tindrà en compte l’opinió dels veïns, anirem fent xicotetes modificacions per a que el “+ Jove” vaja creixent”, explica la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

Al llarg d’aquest mes, l’Ajuntament d’Almussafes, juntament amb la Regidoria de Joventut i la col•laboració de les Clavariesses 2016 i els Clavaris 2017, ha anat oferint una completa agenda amb propostes en l’àmbit de l’oci i la cultura. Cadascun dels dissabtes ha posat sobre l’escenari de la Pista Polivalent una actuació diferent. Dj’s i grups de rock locals, una nit flower power i una macro discomòbil. A més, cadascuna de les setmanes ha estat esguitada d’altres activitats.

Batucada, ‘correfocs’, la projecció de la pel•lícula “Independence day: contraataque”, la passada del vídeo del campament organitzat per l’àrea de Joventut, un taller per a conèixer tècniques d’estudi, una trobada de joves amb inquietuds i motivacions i la inauguració de l’exposició de les targetes nadalenques presentades al concurs que sobre aquesta qüestió ve organitzant-se des de fa dinou anys

Categories: FESTES, NOTÍCIES