ECONOMIA

APPI es reunix a Picassent amb la seua alcaldessa, Conxa García, i amb l’alcalde d’Almussafes, Toni González

ARTICLE REMÉS A L’AJUNTAMENT D’ALMUSSAFES I REDACTAT DES DE LA PROPIA APPI

La sol·licitud del Baixador de la línia c2 València-Xàtiva a Renfe, una dels principals qüestions abordades

La neteja del parc industrial va ser un altre dels temes tractats


El president i la gerent de l’Associació de propietaris i Usuaris Joan Carles I, Vico Valero i Romina Moya, es van reunir dilluns passat 30 de maig amb els edils dels dos municipis a què pertany el polígon, en una trobada que també va comptar amb la presència de regidora d’urbanisme, la senyora Lola Albert. La finalitat de la reunió era prioritzar, coordinar i unir forces en la posada en funcionament de millores per al parc Industrial.

Durant la trobada es van abordar qüestions de gran rellevància per al Polígon, un d’elles, potser la més important en este moment, la sol•licitud a Renfe del baixador de la línia C2 València-Xàtiva, que serà presentada este pròxim divendres 3 de juny per representants d’ambdós ajuntaments i APPI.

Un altre tema tractat en la reunió és l’accés al parc des de la a-7 i la possible millora d’esta via, ja que després dels canvis en el govern autonòmic, el projecte va quedar paralitzat i entenem que hem de continuar treballant perquè l’administració que corresponga, ja siga provincial o estatal, solucione un dels principals colls de botella en els accessos del parc, així com la situació del pont sobre les vies del tren, pont que presenta una corba de molta perillositat i no reunix les condicions òptimes per al trànsit de mercaderies.

D’altra banda, la neteja en el polígon va ocupar una part important de la conversació, sent fonamental solucionar els problemes que es generen al voltant de la planta de reciclatge que manté l’empresa Vaersa en el carrer Montanyana. També es van tractar sol•licituds específiques de les empreses al consistori de Picassent, que seran analitzades i valorades per a informar-nos de la seua viabilitat.

Appi, l’Ajuntament de Picassent i el consistori d’Almussafes unixen forces per a remar en la mateixa direcció i aconseguir cada vegada més millores per al polígon, sent la principal motivació el fer de la nostra àrea industrial, que representa el 26% del PIB de la província de València, un polígon accessible, segur i de referència.

Categories: ECONOMIA, NOTÍCIES