ESPORTS

Agility Almussafes triomfa en la seua primera competició del nacional 2017

El club conclou la prova amb sis èxits i se sitúa com a favorit de la nova temporada


El passat cap de setmana, la ciutat de Torrent va ser el lloc triat per a la celebració de la primera prova puntuable per al campionat d’Espanya 2017 de la Real Societat Canina Espanyola, que organitzava el club d’agility d’El Tramusser, diversos socis d’Esportiu Agility Almussafes es van desplaçar fins a l’Horta Sud per a participar en les dos jornades de competició, en la que es van adjudicar un total de sis podis.

Fantàstica arrancada de temporada per al Club Esportiu Agility Almussafes que, el passat cap de setmana, es va enfrontar al seu primer repte del Campionat d’Espanya 2017, una prova que va comptar amb els jutges, Juan García Rudilla i Gregori comte.

En ambdós jornades la calor va estar present en tot moment, però açò no va impedir que els d’Almussafes tornaren a la Ribera Baixa amb trofeus, tant el dissabte com el diumenge.

El dissabte, es van concentrar un total de 140 participants entre totes les categories i Agility Almussafes va obtindre tres podis. En grau 3, categoria estàndard, Alejandro Aguado i el seu ca Jack van ser els campions, a l’aconseguir el primer lloc. En este mateix grau, categoria mini, Isabel Gimeno i Twix van aconseguir el segon lloc i, finalment, Nacho Jordà i Sweet en categoria mini, grau 2, es van adjudicar l’or, proclamant-se els campions del torneig.

Durant la jornada dominical, els de la Ribera també van tornar amb triomfs, al superar a alguns dels 130 equips congregats. En grau 3, categoria estàndard, de nou Alejandro Aguado i Jack van pujar al podi, aconseguint esta vegada el tercer lloc. Mari Carmen González i Buzz van obtindre el bronze en categoria mini, grau 3, al concloure en tercera posició. En grau 2, categoria mini, el triomf va ser per a Alejandro Aguado i Loly, que van véncer a la resta de contrincants i es van portar el primer lloc.

D’esta manera, Esportiu Agility Almussafes va obtindre sis podis en la competició, aconseguint ja els primers punts per al pròxim campionat d’Espanya de la RSCE.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES