CULTURA

L’IES Almussafes oferix un espectacle musical a benefici d’Almussord

El concert se celebrarà a les 17 hores de hui dijous 2 de juny en la sala d’actes del Centre Cultural

Entrada-donatiu a 2€ per a gaudir d’esta actuació multidisciplinària


L’Institut d’Educació Secundària d’Almussafes mostra el seu caràcter solidari amb la iniciativa musical que posarà en escena demà dijous en el teatre del Centre Cultural Almussafes. “l’IES Almussafes canta, balla… Actua!” és el títol de l’espectacle multidisciplinari que estudiants de primer de Secundària i de primer de Batxillerat oferiran a benefici de l’Associació de Sords d’Almussafes, Almussord, a partir de les 17 hores.

El centre de secundària d’Almussafes, a través del seu Departament de Música, vol contribuir amb la integració social i laboral de les persones amb dificultats auditives, objectiu principal sobre el qual treballa l’associació de persones sordes d’Almussafes, amb la posada en escena de l’espectacle que han encunyat com “l’IES Almussafes canta, balla… Actua!” i que s’estrenarà demà a la vesprada en el teatre del Centre Cultural.

Els espectadors que vullguen disfrutar del recital de caràcter solidari i recolzar així la causa d’Almussord abonaran un donatiu de 2€. Des de l’organització destaquen que la iniciativa artística preparada aglutina des d’una «performance» musical escrita i posada en escena pels alumnes de primer de l’ESO fins a la més íntima música d’autor per part dels estudiants de primer de Batxillerat, passant per un repertori que recorre la història de la música i que arriba fins l’HIP HOP.

A partir de les 17 hores, el ball, la dansa, la improvisació, la percussió i l’expressió corporal tindran cabuda sobre l’escenari, mentre es representa “esta atrevida i variada proposta que intenta promocionar el treball i els valors que s’impulsen des del Departament de Música de l’Institut”

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES