EDUCACIÓ

L’IES Almussafes gradua a 39 estudiants de Batxillerat

La promoció 2014-2016 aconseguix cinc mencions honorífiques en Ciències

La sala d’actes del Centre Cultural acull la gala multitudinària

L’acte compta amb l’assistència del secretari autonòmic de Cultura i Esport

L’IES Almussafes, en el rànquing dels millors centres de la Comunitat en mitja de Batxillerat i proves PAU


L’Institut d’Educació Secundària i Batxillerat d’Almussafes porta més d’una dècada despedint a generacions d’estudiants que tanquen el cicle del Batxillerat en les seues instal•lacions. Precisament, la dotzena promoció de jóvens que han cursat els seus estudis al centre durant els últims dos anys ha celebrat l’acte públic de la seua graduació, hui divendres 27 de maig. Per primera vegada, l’IES ha triat la sala d’actes del Centre Cultural per a celebrar la gala en què els 39 alumnes graduats, han rebut els diplomes i orles del curs 2015-2016, enfront de diversos centenars de professors, familiars i amics. Entre les personalitats presents el secretari autonòmic de Cultura i Esport i exalcalde d’Almussafes, Albert Girona, el primer edil, Toni González, i el regidor d’Educació, Pau Bosch.

Les autoritats han acompanyat a la promoció d’estudiants 2014-2016 de l’IES Almussafes en el dia de la seua despedida oficial. El secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, junt amb el president de l’executiu, Toni González, l’edil d’Educació, Pau Bosch, entre altres autoritats, han compartit amb els 39 alumnes que acaben de finalitzar els seus estudis de segon de batxillerat en el centre educatiu la cerimònia pública de la seua graduació.

El director del centre, Francesc Bastidas, ha procedit a l’obertura oficial de la cerimònia, que ha reunit a professorat, pares, mares i estudiants en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes, a partir de les 19 hores de hui divendres.

Albert Girona s’ha dirigit als estudiants amb tres reflexions que han analitzat la rellevància de la cultura de l’esforç dels alumnes, pares i docents, així com la dels ciutadans que fan possible que tinguem un sistema educatiu públic.

Durant la seua intervenció, Toni González ha felicitat al grup de graduats i els ha animat a tindre èxit en la nova etapa que inicien en les seues vides des del punt de vista acadèmic, després de concloure els seus estudis en un centre educatiu de gran qualitat i amb els millors educadors.

Per la seua banda, Jose Mª Bullón, pare d’un dels alumnes graduats, ha incidit en les experiències viscudes pels estudiants durant l’etapa que ara tanquen i que els han convertit en millors persones.

A continuació, el professor d’anglés, Miguel Ángel Herrero, ha posat de nou la nota divertida a la cerimònia de graduació, destacant a tots i a cada un dels estudiants graduats, amb els que ha estretit llaços d’amistat. Les tutores d’ambdós classes també han intervingut en la gala de graduació, donant pas a una sorpresa preparada pel claustre.

Després de projectar un vídeo, elaborat pels propis estudiants protagonistes de l’acte, amb imatges que retrataven els millors records del seu pas per l’Institut, els 14 alumnes que han superat el segon cicle de batxillerat de l’especialitat de Ciències i els 25 d’Humanes han rebut els corresponents diplomes de graduació i orles del curs de la mà de les autoritats.

Enguany, també s’ha destacat als cinc estudiants que han conclòs el cicle de batxillerat amb matrícula d’honor en l’apartat de Ciències, la qual cosa els suposa tindre cobertes les taxes de matrícula en el seu primer any en la Universitat. “Cinc mencions honorífiques, destaca el director de l’IES, que culminen l’excel•lent rendiment general de la promoció que destacar per la seua nota mitjana i que ha acontentat molt gratament a l’equip de professors que han tingut la sort d’impartir docència als dos grups de segon de batxillerat”.

Des de la direcció del centre educatiu s’assegura que esta promoció serà clara candidata a continuar amb els bons resultats en les proves PAU que, des de fa anys, aconseguix un cent per cent d’aprovats i continuarà posicionant a l’IES Almussafes en el rànquing dels millors centres de la Comunitat Valenciana per mitja de Batxillerat i proves PAU, entre altres indicadors.

La cerimònia s’ha clausurat amb un àgape en la cafeteria del Centre Cultural, gentilesa de l’Associació de Mares i Pares.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES