NOTÍCIES

Alumnes de la Universitat Politècnica de València dissenyaran solucions urbanístiques i de paisatge per a Almussafes

Dijous que ve dia 15 de setembre, a les 13 hores, la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes acollirà l’acte de presentació de l’Estudi urbanístic i de paisatge del terme municipal d’Almussafes.


En les pròximes setmanes, l’Ajuntament d’Almussafes firmarà un conveni amb la Universitat Politècnica de València perquè siguen els estudiants del Taller d’Urbanisme i Paisatge (UP) del Departament d’Urbanisme de la UPV, els que dissenyen les diferents solucions tendents a la millora de l’urbanisme i paisatge de la localitat.

Precisament un total de 140 d’eixos estudiants, junt amb cinc dels seus professors, es desplaçaran fins a població, per a assistir a l’acte de presentació del projecte, que presidiran el propi alcalde, Toni González, i el regidor d’Urbanisme, Andrés López.

L’arquitecte municipal i els docents també intervindran en l’acte.

Ja a la vesprada, els estudiants, junt amb els seus tutors, realitzaran una ruta guiada pel nucli urbà i terme del municipi per a visionar les zones sobre les quals es plantejaran les accions i solucions de l’estudi, que desenvoluparan durant el present curs acadèmic 2016-2017, que es clausurarà al mes de juny.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME