EDUCACIÓ

L’IES Almussafes inicia el curs 2016-2017 amb dos nous mòduls professionals en la seua oferta formativa

L’alcalde, Toni González, presidix la cerimònia d’inauguració davant de 150 alumnes matriculats en cicles

El primer edil continuarà treballant, junt amb la direcció, per a aconseguir un nombre més gran d’especialitats que donen resposta a la demanda de l’entorn industrial


Dijous passat 8 de setembre es va celebrar la jornada d’obertura del curs acadèmic 2016-2017 de l’Institut d’Educació Secundària i Batxillerat d’Almussafes. L’acte oficial d’inauguració va tindre lloc a les 13 hores en la sala d’actes del centre educatiu i va estar presidit pel president de l’executiu, Toni González, la regidora, Teresa Iborra, i el cap d’estudis de cicles formatius, Juan Carlos Mortes. Com a novetats d’enguany, l’IES impartix dos mòduls professionals parcials de Formació Professional en Mecanitzat per Control Numèric i Robòtica Industrial.

Dijous passat 8 de setembre, el centre d’educació secundària, batxillerat i cicles formatius d’Almussafes va obrir les seues portes al curs lectiu 2016-2017, en el que l’IES ha incrementat la matrícula en 20 estudiants respecte al curs anterior, al passar de 580 a 600 alumnes, a més de presentar un programa d’estudi ampliat amb una oferta parcial de Formació Professional i amb el mòdul professional de Mecatrónica en la modalitat de grau superior.

L’alcalde d’Almussafes, Toni González, va assistir a la cerimònia pública d’obertura. “Treballarem per a incorporar noves especialitats professionals que cobrisquen les necessitats del nostre rellevant i en continu creixement teixit industrial”, va destacar el president de l’executiu durant la seua intervenció davant dels 150 alumnes que enguany cursaran els seus en el centre educatiu. De fet González va recordar que el polígon d’Almussafes suposa el 26% del PIB Provincial i el 16% del PIB de la Comunitat Valenciana.

Jornada d’obertura

Des de les 9 hores d’este matí, els estudiants van arribar de forma escalonada a les instal•lacions, situades en el polígon industrial Joan Carles I, on van ser rebuts pels seus tutors. Els primers van ser els jóvens del primer cicle d’ESO, un centenar aproximadament, els que després del primer contacte van passar a les seues aules junt amb els seus educadors per a continuar amb les indicacions pròpies del primer dia de classe.

Després de la primera tanda d’alumnes, van passar la resta d’escolars, els pertanyents al segon cicle d’Educació Secundària, Batxillerat, i els cicles de Formació Professional que s’impartixen actualment en esta infraestructura educativa.

Novetats

Entre les iniciatives incorporades, es troba l’oferta parcial de FP de grau superior en les modalitats de Mecanitzat per control numèric, pertanyent al cicle formatiu de Programació de la producció en la fabricació mecànica, i Robòtica Industrial, del cicle d’Automatització i Robòtica Industrial, dos modalitats flexibles que permeten als estudiants ampliar els seus coneixements per mitjà de mòduls solts compatibles amb la seua activitat laboral.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES