CULTURA

Almussafes ultima els preparatius per a tornar a convertir-se en màgic del 7 al 10 d’abril

L’Associació Valenciana d’Il•lusionisme, que organitza l’esdeveniment junt amb l’Ajuntament, està tancant les últimes inscripcions disponibles


La localitat d’Almussafes acollirà del 7 al 10 d’abril la XXIV edició de la Trobada Internacional de Mags ‘Almussafes Màgic’, un esdeveniment convertit en referent en l’àmbit de l’il•lusionisme en el nostre país que aquest 2016 oferirà als assistents dues gales internacionals, una de firers i una altra infantil, tres concursos, una fira màgica amb desenes d’expositors, tres conferències i animació en els carrers per a tota la població. A pocs dies de concloure el període d’inscripcions per al certamen, l’Associació Valenciana d’Il•lusionisme assegura que, un any més, tornarà a cobrir el 100% de les places disponibles.

Fidel a la seua cita anual des de fa 24 anys, i amb una trajectòria impecable que el situen entre els millors festivals d’il•lusionisme de tota Espanya, la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes es troba a les portes d’una nova edició i l’Ajuntament de la localitat i l’Associació Valenciana d’Il•lusionisme, organitzadors de l’esdeveniment, es troben en aquests moments en la recta final dels preparatius. Del 7 al 10 d’abril, Almussafes es convertirà en la capital de la màgia, doncs acollirà al major nombre de professionals d’aquest sector per metre quadrat. Centenars d’amants d’aquesta disciplina artística han realitzat ja la seua corresponent inscripció i seran testimonis d’una àmplia oferta d’activitats dirigides als professionals però també al públic en general.

S’espera la visita d’il•lusionistes de la talla de l’espanyol Yunke, els brasilers Vik i Fabrini, l’italià Ernesto Planas, el francès Etienne Pradier i el suec Tom Stone, entre altres. Com a novetat, els veïns del municipi tindran l’oportunitat de presenciar diversos espectacles de màgia en el carrer. Júnior, Cantimploro i Jean Phillipe oferiran una mostra del seu talent el divendres 8 a les 17 h. en el Parc Central i el dissabte 9 a les 12 h. Roger, El Gran Mini i Patxi faran el propi en el Parc Pontet. A més, l’organització ha programat algunes activitats amb accés obert als veïns amb l’objectiu d’involucrar-los en l’esdeveniment, com l’actuació de Dansaires del Tramusser, els Mags de Guàrdia i algunes de les gales.
 
La Fira Màgica
 
El Pavelló Poliesportiu Municipal serà una vegada més l’escenari de la Fira Màgica, en la qual un total de 25 expositors acostaran als professionals les últimes novetats relacionades amb el seu àmbit. D’aquesta forma, participaran en la mateixa nombrosos stands arribats de països com Japó, Korea, Brasil, Sèrbia i França. La representació nacional estarà integrada per les propostes de ciutats com Sant Sebastià, Elx, Còrdova, Zaragoza, Salamanca o Alzira.
 
Concursos
 
Durant la trobada se celebraran també tres concursos en els quals es posarà a prova la capacitat dels seus participants. En el de Màgia General, s’enfrontaran 8 mags de reconegut prestigi per a aconseguir un dels tres premis en joc, en la disciplina que consideren que dominen millor. El guanyador es portarà 1.500€, el segon 1.000€ i el tercer classificat 500€.

Juntament amb aquest concurs, es desenvoluparan dos més. D’una banda, el de Màgia Close-up, que buscarà al mag que millor es desembolique de prop, els premis del qual seran del mateix valor que els de el concurs de màgia general. D’altra banda, l’organització planteja un divertit joc per a comprovar qui és capaç de llançar naips a major distància. L’afortunat es portarà 400 € i els dos que queden més prop d’aconseguir la victòria seran recompensats amb 300 i 200 €, per al segon i el tercer, respectivament.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES