NOTÍCIES

Almussafes participarà en la tercera edició de ‘RunCáncer’, el major circuit europeu de carreres i marxes

L’alcalde, la regidora de Joventut i la presidenta de la Junta Local de la Lluita contra el Càncer assistixen a l’acte de presentació oficial, que es va celebrar ahir pel matí al Poliesportiu de La Petxina

La present edició triplica el nombre de municipis valencians participants, 61 en total, amb un calendari esportiu que s’iniciarà el pròxim mes de febrer


La Junta Local de la Lluita contra el Càncer d’Almussafes, junt amb el consistori municipal, manté un compromís ferm a fi de fer visible esta malaltia i col•laborar de forma activa i saludable amb esta causa. El primer edil, Toni González, la regidora de Joventut, Davinia Calatayud, i la presidenta de la Junta Local de la Lluita contra el Càncer, Adela Lladosa, van assistir ahir dimecres, 18 de gener, a l’acte oficial de presentació de la tercera edició de RunCáncer-Circuito AECC Valencia. La gala es va celebrar al Complex Esportiu Cultural La Petxina a les 11 hores del matí.

L’Associació Espanyola de la Lluita Contra el Càncer de València va presentar ahir pel matí la tercera edició de la proposta esportiva RunCáncer-Circuito AECC Valencia al Complex Esportiu Cultural de La Petxina, ubicat en la capital del Túria. La cerimònia, que va congregar a més de 150 persones, entre elles investigadors, membres de les Juntes locals de la província i delegats institucionals i esportius, va comptar amb l’assistència de l’alcalde d’Almussafes, l’edil de Joventut i la presidenta de la Junta Local del municipi. Durant l’acte, el president de l’executiu va destacar la total implicació i compromís de l’Ajuntament d’Almussafes en esta iniciativa, “en la que ja portem implicant-nos diversos anys”.

Durant 2017, Almussafes participarà en el major circuit de carreres i marxes solidàries d’Europa, que esta vegada triplica la xifra de poblacions valencianes participants, 61 ciutats en total. “Sempre estem oberts a intervindre en iniciatives per una causa tan especial com és l’arreplega de fons per a la investigació del càncer, i estem encantats que Almussafes haja sigut un dels municipis triats per al desenrotllament d’esta prova solidària”, comenta Adela Lladosa, presidenta de la Junta Local.

Des de la direcció d’este circuit provincial afirmen que el calendari d’esdeveniments solidaris prompte estarà definit i s’obrirà el pròxim mes de febrer. En termes globals, el projecte que es va donar a conéixer ahir a València constarà de 40 marxes no competitives i 20 curses amb classificació. Estes cites esportives saludables, que pretenen fomentar la col•laboració i la participació en la societat, recorreran totes les comarques valencianes. A més, està previst un esdeveniment de gran magnitud, el ‘València Contra el Càncer’, que se celebrarà en la ciutat el 29 d’octubre amb un format renovat i multidisciplinari.

L’esdeveniment València Contra el Càncer de 2017 tornarà a omplir els carrers de l’urbs d’esport i camaraderia, a més d’oferir distintes disciplines per a competir o participar en la causa. “Hem aconseguit el repte establit per a enguany, que era el de mobilitzar físicament i econòmicament a més de 60 municipis del nostre territori”, assegura Adela Lladosa. “A Almussafes dissenyarem una carrera i una caminada”. En 2016, la segona edició del circuit provincial RunCáncer, que organitza anualment l’AECC València, va obtindre una suma de quasi 147.000 euros en fons gràcies a la participació de 29.000 persones.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT