FESTES

Almussafes inicia oficialment les seues festes patronals de 2016

L’acte de presentació de la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor, celebrat el passat divendres 8 de juliol, va donar el tret d’eixida oficial al programa festiu

Els més de mil assistents van gaudir a continuació en el pati del col•legi Almassaf amb l’espectacle musical “Hollywood 75”


Belén Godoy, presentada per la Confraria Mare de Déu dels Desemparats, ja és la nova Reina de les Festes d’Almussafes. El passat divendres 8 de juliol va ser coronada oficialment en el càrrec durant l’acte que es va celebrar en el pati del col•legi Almassaf. En ell, va estar abrigallada per la seua Cort d’Honor, les 18 joves que l’acompanyaran en les diferents activitats programades fins al pròxim dissabte 23. El musical Hollywood 75 va posar el toc musical la vetlada.

El passat divendres 8 de juliol, tal com marca la tradició, es va celebrar a partir de les 23 hores en el pati del col•legi Almassaf un dels actes més emocionants de tot el calendari festiu, la presentació de la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor. Igual que va ocórrer en 2015, es tracta d’un dels grups més nombrosos dels últims anys, atès que a la màxima representant dels almussafenys durant les festes l’acompanyaran un total 18 dames, cadascuna presentada per una associació local diferent.

El primer edil va destacar en el discurs d’obertura de les festes que Almussafes és un municipi “orgull del seu present i segur del seu futur, un poble que se sustenta en un extens teixit associatiu que enguany, més que mai, mostra les seues inquietuds”.

Com a marca el protocol, va ser la Reina de 2015, la jove Érica Vendrell, la que va cedir el testimoni a l’inici de la gala a la seua successora, Belén Godoy, presentada per la Confraria de la Verge dels Desemparats. Una vegada que Belén va ser coronada, va arribar el moment de rebre en l’escenari a les seues 18 acompanyants, les integrants de la seua Cort d’Honor. En un ordre establit amb antelació i al costat dels seus pares, germans, amics, oncles o presidents d’entitats, les joves van ser omplint a poc a poc l’escenari.

Cristina Perales Artola, representant a l’Associació Som i Estem, Yaiza Garcerán Lladosa, per l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Amparo Rovira Medina, en representació de l’AMPA del CEIP Almassaf, Nerea Úbeda Hortal, per la Falla La Torre i Clara Soler Escrivá, per l’Associació d’Empresaris i Comerciants, van ser les primeres a pujar a l’escenari en el seu moment gran.

A continuació, li va tocar el torn a Ilse Natalia Seas Montenegro, presentada per l’Associació de Fibromiàlgia, Carmen Copoví Martí, per la Confraria de la Santíssima Creu, Alicia Viñuales Zafrilla, per la Junta Local Lluita contra el Càncer, Helena Andrea Bosch Berth, en representació de la Societat Musical Lira Almussafense, Helena Rodrigo Argente, per la Cooperativa Agrícola i Ramadera, i Ana Marzal Blay, per Júniors Moviment Diocesà.

Les últimes a pujar a l’escenari van ser María Di Girólamo Martí, presentada pel Club Esportiu Gimnàstica Almussafes, Ainhoa Rovira García, per l’Almussafes Club de Futbol, Raquel Garcerán Buades, en representació de Veterans Club de Futbol, Paula Llorca Fernández, presentada per l’Associació Síndrome X Fragil, Blanca Estellés Navarro, pel Club Atletisme, Paula Fort Ferrús, en representació del Moviment Cristià, i Anna Lerma Gil, per la Penya Ciclista Almussafes.

Cadascuna d’elles arreplegava la banda acreditativa i un ram de flors abans de dirigir-se als seus respectius seients, des dels quals van escoltar les paraules que tant la Reina de les Festes com l’alcalde d’Almussafes, Toni González, van dirigir al públic.

Per a concloure l’acte, els més de mil assistents van gaudir de l’espectacle musical “Hollywood 75”, un viatge per la història del cinema guiat per cantants, ballarins i acròbates. Durant l’actuació, es van escoltar els temes més representatius de pel•lícules com Grease, Titanic o Dreamgirls, entre altres.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES