FESTES

Més de 750 persones participen a Almussafes en el vuitè sopar benèfic contra el càncer

Durant l’acte es va homenatjar al president de la Junta Provincial Lluita contra el Càncer de València, Tomás Trenor

Veïns, empreses i associacions de la localitat es van bolcar amb la causa amb la seua presència i els seus donatius


El pati del col•legi Almassaf va reunir ahir a més de 750 persones en el vuitè sopar benèfic del càncer, una iniciativa que se celebra cada any amb l’objectiu de recaptar fons per a lluitar contra aquesta malaltia. A més d’un gran sorteig i diverses actuacions musicals, durant la nit es va homenatjar al president provincial de l’Associació Espanyola Lluita contra el Càncer, Tomás Trénor.

Si hi ha un acte en les festes patronals d’Almussafes que destaque especialment per les seues finalitats solidàries aqueix és, sens dubte, el sopar benèfic del càncer. Any rere any, els almussafenys es bolquen en aquesta concentració en la qual es recapten fons per a lluitar contra aquesta malaltia i en la qual s’aprofita per a homenatjar a persones i institucions involucrades d’una o una altra forma amb aquesta causa.

Ahir, dijous set de juliol, i per vuitè any consecutiu, la Junta Local contra el Càncer d’Almussafes va convocar als veïns en aquesta ja tradicional festa de la solidaritat. La resposta va ser excel•lent, atès que es van donar cita en el pati del col•legi Almassaf més de 750 persones entre membres de la corporació municipal, reina de les festes i cort d’honor, Clavaris, Clavariesses, associacions i públic en general.

Durant la vetlada, van homenatjar al president provincial de l’Associació Lluita contra el Càncer, Tomás Trénor, qui va rebre de mans de la presidenta de la Junta Local contra el Càncer d’Almussafes, Adela Lladosa, una escultura de la Torre Racef de la localitat. Trenor va agrair el reconeixement i va recordar que “la lluita contra el càncer és la pròpia societat, perquè podem encarregar a les administracions públiques i als investigadors que treballen per la causa però si la societat no es compromet també no aconseguirem vèncer la malaltia”.

La responsable de l’entitat en el municipi també va rebre de mans del clavari major dels Clavaris de la Divina Aurora, Borja Ginés, i de la padrina de les Clavariesses, Eva Giner sengles donatius als que se sumarà la recaptació del pròxim dimarts 19 de juliol en la sessió de Zumba i Break Dance que es desenvoluparà en l’Àgora del Parc Central a partir de les 19:30 h. A més, les empreses, comerços i entitats locals van cedir més de cent articles per al gran sorteig celebrat després del sopar, en el qual la reina de les festes i la seua cort d’honor van ser les encarregades de repartir els regals.

“Almussafes és un poble molt col•laborador, associacions i comerciants sempre s’impliquen i col•laboren molt bé, fan uns regals molt valuosos i amb molt gust perquè els assistents se’n vagen contents”, explica Adela Lladosa.

Les col•laboracions també van arribar en forma d’actuacions musicals. Durant la gala van sonar diverses cançons gràcies a la participació dels grups de dansa del ventre i Bollywood del pavelló poliesportiu i la seua professora Patricia Leisa, Dansaires del Tramuser, el grup de funky hip hop “The Wild Family” i Aires del Sur del Centre Cultural Andalús. A més, també van delectar amb la seua veu als presents Poli, Vicen, Josep Rosa, Carlos Martínez i el grup Saruca.

Categories: FESTES, NOTÍCIES