BIBLIOTECA

Almussafes inicia la desena edició del seu servei de bibliopiscina

L’Ajuntament de la localitat posa a la disposició dels usuaris de les Piscines Municipals una selecció de llibres i revistes

La iniciativa, que gestionen els treballadors de ‘La Dipu et Beca’, va registrar 2.073 préstecs durant l’estiu de 2017


Els usuaris de les Piscines Municipals d’Almussafes compten durant els mesos de juliol i agost amb el servei de bibliopiscina, una iniciativa que acosta la lectura als banyistes d’aquesta infraestructura pública i que enguany compleix el seu desè aniversari. Els bons resultats obtinguts en anteriors edicions, en 2017 es van registrar 2.073 préstecs enfront dels 1.940 de 2016, han portat a la Regidoria de Cultura a continuar apostant per una iniciativa amb la qual la ciutadania pot accedir a una selecció de periòdics i revistes i a 370 llibres en format lleuger, molts d’ells per al públic infantil. Els treballadors de ‘La Dipu et Beca’, s’encarreguen de gestionar-ho.

Amb l’obertura de la temporada estiuenca en les Piscines Municipals i l’arribada del mes de juliol, l’Ajuntament d’Almussafes torna a apostar pel servei de bibliopiscina, una iniciativa que una vegada més posarà a la disposició dels usuaris d’aquesta infraestructura pública la possibilitat de seguir culturizant-se mentre gaudeixen del seu temps d’oci.

El servei, impulsat per la Biblioteca Pública de la localitat aconsegueix aquest 2018 el seu desè aniversari plenament consolidat i amb uns resultats que van millorant amb el pas del temps. De fet, l’any passat es va tancar la temporada amb un total de 2.073 préstecs, enfront dels 1.940 registrats en l’estiu de 2016.

Aquestes xifres han animat a la Regidoria de Cultura a seguir fomentant la lectura a través d’aquest sistema que coordinen els treballadors del programa ‘La Dipu Et Beca’ destinats a aquest departament municipal. “És important seguir creant hàbit de lectura en la ciutadania, especialment entre els més xicotets, i posar a la disposició dels banyistes la informació del dia”, explica la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

Al juliol de dilluns a divendres de 15 a 18.30 hores i a l’agost de dilluns a dissabte d’11 a 13.30 i de 15 a 18.30 hores, els usuaris tenen al seu abast una àmplia varietat de periòdics, revistes i fins a 370 llibres de format lleuger, molts d’ells dirigits al públic infantil. Per a accedir al servei no és necessari disposar del carnet de la biblioteca.

Categorías:BIBLIOTECA, NOTÍCIES