FESTES

María Pilar Revert, presentada oficialment com a Reina de les Festes 2018

L’acte, en el qual també va participar la seua cort d’honor, es va celebrar el passat divendres 6 de juny a les 23 hores en el pati del CEIP Almassaf

L’alcalde, Toni González, assegura que el calendari festiu “representa sens dubte tot un aparador per a mostrar la nostra essència”

El públic assistent va gaudir després de la cerimònia en el mateix recinte de l’espectacle musical ‘Acrobatic Dance’


El passat divendres 6 de juliol es va presentar oficialment a María Pilar Revert com a nova Reina de les Festes 2018 d’Almussafes, un càrrec que ocuparà fins al pròxim mes de juliol i en el qual estarà acompanyada per les integrants de la seua cort d’honor, les quals també van ser presentades durant l’acte, al que van assistir com a públic centenars de persones. L’alcalde va donar el tret d’eixida a un període festiu “que representa sens dubte tot un aparador per a mostrar la nostra essència de poble, els nostres valors, les nostres tradicions i també la nostra projecció de futur”. Posteriorment es va oferir l’espectacle musical ‘Acrobatic Dance’. L’acte complet ja està disponible en el canal ‘Almussafes Web TV’ de Youtube.

Centenars de persones es van reunir el passat divendres 6 de juny a la nit en el pati del CEIP Almassaf per a viure un dels actes més importants de les festes patronals d’Almussafes, la presentació de la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor. Seguint la tradició, el recinte educatiu situat en els voltants del Parc Central es va vestir de gala per a acollir una cerimònia caracteritzada per la seua emotivitat que no van voler perdre’s ni ciutadans ni molts dels representants de l’ampli teixit associatiu de la localitat.

Tal com marca el protocol, després de rebre en l’escenari a la Reina de les Festes 2017, María Gil Soldevila, es va presentar oficialment a la seua successora en el càrrec, la jove María Pilar Revert, qui representa ja des d’ara i fins al mes de juliol de 2019 a la població en els diferents actes festius, culturals i esportius que se celebren. Tant María com María Pilar van agrair en els seus respectius discursos el suport rebut per part dels seus familiars, amics, veïns i corporació municipal i van animar als presents a viure intensament aquest període festiu.

Posteriorment van ser presentades les quatre joves que integren la seua Cort d’Honor: Naira Baixauli, Elena Grau, Mar Benavent i Selena Marí, les quals acompanyaran aquest mes de juliol a María Pilar en els diferents compromisos socials relacionats amb les festes patronals del municipi, que se celebren en honor a la Santíssima Creu i Sant Bertomeu. Amb les cinc col·locades en les butaques de l’escenari, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, va obrir oficialment les festes. “Celebrem el tret d’eixida a les festes patronals de 2018, un calendari festiu que representa sens dubte tot un aparador per a mostrar la nostra essència de poble, els nostres valors, les nostres tradicions i també la nostra projecció de futur”, va assenyalar.

Després de l’acte, que ja pot visionar-se íntegrament a través del canal de Youtube ‘Almussafes Web TV’, plataforma en la qual el consistori municipal informa puntualment del resultat de moltes de les iniciatives que s’estan duent a terme aquests dies, el públic assistent va gaudir durant una hora i mitja amb l’espectacle ‘Acrobatic Dance’, en el qual van actuar Mireia Ortiz, l’única espanyola que ha cantat amb Withney Houston, i alguns dels integrants de l’equip d’acròbates del Circ del Sol.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES