ESPORTS

Almussafes, capital de la gimnàstica rítmica espanyola per un dia

El Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat acull aquest dissabte 23 de novembre la final de la Lliga de Clubs Iberdrola

 

El Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA) coorganitza l’esdeveniment al costat de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica


La Lliga de Clubs Iberdrola de gimnàstica rítmica coneixerà a les guanyadores de la present edició aquest dissabte 23 de novembre a Almussafes. El Pavelló Poliesportiu Municipal acull el torneig final d’aquest campionat, en el qual estaran presents al voltant de 80 gimnastes de 13 clubs de tota Espanya. El club Esportiu Gimnàstica Amussafes (CEGA) coorganitza al costat de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica i de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana aquest destacat esdeveniment que compta amb el suport de l’Ajuntament de la població. La gimnasta formada en el club local,  Patricia Pérez, participarà durant la jornada al costat de les seues companyes de la selecció espanyola en una exhibició per al públic assistent.

Demà, dissabte 23 de novembre, les millors gimnastes d’Espanya es donaran cita en el Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes per a disputar la fase final de la Lliga de Clubs Iberdrola, prestigiosa competició amb la qual la Real Federació Espanyola de Gimnàstica (RFEG) promociona l’activitat de les associacions dedicades a aquesta disciplina esportiva i l’excel·lència de les seues integrants.

Les proves començaran a les 12 hores, encara que els exercicis de calfament s’iniciaran abans. Al voltant de 80 gimnastes de 13 clubs de tota Espanya lluitaran per a obtindre les primeres posicions en una convocatòria en la qual s’espera la presència de nombroses autoritats i personalitats de la RFEG, la Conselleria d’Educació Cultura i Esport, l’Ajuntament d’Almussafes i el Club de Gimnàstica Esportiva de la localitat amfitriona (CEGA), que coorganitza aquesta final al costat de la federació espanyola.

Al matí es duran a terme les proves de la segona i la tercera divisió i a la vesprada les de primera categoria. Serà aproximadament a les 19 hores quan concloga la competició i es procedisca al lliurament de trofeus.

Encara que el CEGA no competeix en aquesta convocatòria, sí que estarà present durant la jornada en el tapís gràcies a la presència de la selecció espanyola, de la qual forma part la gimnasta almussafenya Patricia Pérez, sòcia de l’entitat. El conjunt nacional donarà suport a les participants mitjançant una exhibició. “Estem molt orgullosos que una de les nostres gimnastes forme part d’aquest selecte grup”, destaquen des del club, que treballa intensament des de fa setmanes perquè tot isca segons el previst. L’Ajuntament col·labora novament en aquesta cita amb la cessió de les instal·lacions.

 

El campionat

La Lliga de Clubs Iberdrola es compon de tres fases i en elles es van classificant els millors equips de cada cita en base a la suma de les puntuacions obtingudes en els exercicis individuals. A més, els conjunts poden incorporar en les seues rutines a fitxatges internacionals. Aquest dissabte, la Comunitat Valenciana serà la regió amb un major nombre de representants.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES