ESPORTS

Almussafes presenta als finalistes de l’Individual de Frontó Trofeu President Generalitat Valenciana

La sala de plenaris de l’Ajuntament va acollir l’acte, durant la vesprada d’ahir dijous, amb la presència d’autoritats i jugadors

 

Les finals ja estan disputant-se al frontó municipal José Ventura Salvador


Els finalistes del Trofeu President de la Generalitat Valenciana 2019 – Campionat Autonòmic Individual de Frontó es reuniren en el saló de Plenaris de l’Ajuntament d’Almussafes, a les 20 hores d’ahir dijous. Almussafes acull enguany la disputa de les finals d’aquesta XXXIII edició del mà a mà.

Sis són les finals que se disputen al frontó municipal José Ventura Salvador dividides en tres jornades. La primera d’elles se celebrà el mateix dijous 21 de novembre, a les 21 hores, partit en el qual Boni de Vilamarxant s’enduia el títol de campió davant del seu paisà José Luis, en  la final pertanyent a la primera categoria d’entre setmana. La resta de finals estan reservades per a demà dissabte 23 i diumenge 24.

Una hora abans d’esta primera competició, tingué lloc la presentació pública a la sala de plenaris de l’Ajuntament d’Almussafes. Acompanyaren als finalistes el regidor d’Esports de la localitat, Pau Bosch, el coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner, el vicepresident de frontó de la Federació de Pilota Valenciana, Rafa Vidal, i el president del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, José Ventura.

L’edil d’Esports va donar la benvinguda a tots el finalistes d’enguany del “Trofeu President Generalitat” i va destacar les gran qualitats de la instal·lació municipal per a la pràctica de les 4 parets, l’aposta ferma per l’esport més valencià i les millores que van a continuar realitzant al poliesportiu sobre les instal·lacions específiques destinades a la pilota.

D’altra banda, el vicepresident de frontó va fer referència al nivell de totes les categories i que els finalistes havien estat els millors durant la durada de l’Individual.

També el coordinador de Pilota va voler agrair el treball de la Federació per a fer realitat aquesta competició “President de la Generalitat Valenciana” i va parlar de la seua  espectacularitat i de la necessitat d’aplicar noves mesures per tractar d’impulsar el frontó. També va comentar els avanços de les retransmissions de Pilota Valenciana, on està la final de primera de frontó, «i això ens va a ajudar a promocionar-lo en major mesura».

Finalment, José Ventura va assegurar que «anem a poder disfrutar d’unes molt bones finals durant aquest llarg cap de setmana»

 

Final de primera amb càmeres

La final de la màxima categoria, que enfrontarà a Pasqual de La Pobla de Vallbona i Alejandro de Paterna, està prevista per al diumenge, a les 11.30 hores, i a més serà retransmesa en directe per les càmeres d’À Punt. S’espera una gran afluència d’espectadors amants del joc de les tres parets.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES