INNOVACIÓ

Casas inHAUS, finalista accèssit innovació Premi Jove Empresari Nacional

El guanyador es desvelarà el pròxim 26 de novembre a Madrid

 

L’empresa s’emplaça en el Parc Tecnològic d’Almussafes


Casas inHAUS com a empresa referent en innovació i tecnologia en el món de la construcció i líder a nivell nacional en la construcció de vivenda industrialitzada de formigó d’alta gamma és finalista en l’Accèssit d’Innovació dels Premis Jove Empresari Nacional 2019.

Un any més, CEAJE, organisme que promou la consolidació i creixement dels Jóvens Empresaris a nivell nacional, ha convocat el Premi Nacional Jove Empresari, amb el que busca premiar aquells jóvens, i els seus projectes empresarials, per la creació de riquesa, ocupació, compromís amb un marc de relacions laborals just i integrador, la seua responsabilitat social i la seua contribució a la modernització i adaptació del teixit empresarial espanyol a les noves realitats del segle XXI.

La candidatura de Casas inHAUS ha sigut triada junt amb Codesian, Norteña i InooUP Farma SL per a comparéixer el pròxim 26 de Novembre a Madrid, on es donarà a conéixer el guanyador del premi.

Entre més de 350 candidatures presentades, Casas inHAUS ha sigut destacada en el camp de la innovació que forma part del seu ADN des del seu naixement.

El pròxim 26 de Novembre una representació de l’equip de més de 80 persones que formen Casas inHAUS, empresa ubicada en el parc industrial Juan Carlos I, assistirà a la gala que tindrà lloc en l’Ajuntament de Madrid i comptarà amb la presència del Rei.

Categorías:INNOVACIÓ, NOTÍCIES