BIBLIOTECA

Almussafes assegura que els seus estudiants puguen dedicar més hores a la preparació dels exàmens

L’ajuntament amplia l’horari de la sala d’estudi de la Biblioteca Pública

El nombre d’usuaris es triplica en estes dates


Per quint any consecutiu, la seu bibliogràfica d’Almussafes oferirà un horari especial de la seua sala d’estudi coincidint amb l’inici del nou any. Des de dijous que ve dia 7 i fins al divendres 29, el col•lectiu d’estudiants es va a poder beneficiar d’un increment de 111 hores d’obertura de l’espai destinat a l’estudi i preparació de la primera convocatòria dels exàmens del curs educatiu 2015-2016. Amb l’augment de la franja horària, que s’aplica de dilluns a dissabtes, es triplica el nombre de jóvens que fan ús del servici.

“Pretenem donar resposta a les necessitats nostres estudiants, assegurant que puguen disposar d’un espai adequat per a la preparació de les diferents convocatòries oficials d’exàmens i per això no dubtem a adaptar variacions en l’horari d’obertura de la dependència en èpoques concretes”, destaca la regidor de Cultura, Teresa Iborra. Precisament per això, per a esta primera convocatòria d’exàmens s’ha ampliat la franja horària des de dijous que ve dia 7 i fins al divendres 29.

Els estudiants podran preparar les seues proves en la biblioteca pública de dilluns a dissabte, entre les 9 i les 14 hores i, ja en horari vespertí, de 16 a 22 hores. En concret, l’horari fix d’obertura de la dependència de titularitat municipal s’amplia en un total de 111 hores durant els 23 jornades de duració de la nova oferta.

Per la seua banda, els servicis habituals del centre bibliogràfic, com el préstec, la devolució, la consulta en sala o la connexió a Internet, entre altres, romandran oberts en la seua franja horària habitual.

Des de la seua inauguració al febrer del 2011, la sala d’estudi de la Biblioteca Pública d’Almussafes acull diàriament una gran afluència d’estudiants que cursen principalment educació secundària, batxillerat o alguna especialitat universitària. L’amplitud de la dependència destinada a l’estudi, amb una superfície de 103 metres quadrats, i la seua ubicació en la segona planta de l’edifici que assegura la tan desitjada tranquil•litat són dos factors claus per a l’èxit d’una sala que, en períodes d’exàmens, multiplica per tres la seua afluència.

Categorías:BIBLIOTECA, NOTÍCIES