GENERAL

Voreres, parcs i embornals, entre les actuacions de manteniment d’aquesta setmana a Almussafes

Les brigades municipals són les encarregades de reparar els desperfectes trobats en els espais públics

L’Ajuntament recopila totes les intervencions en un mapa interactiu al qual pot accedir la ciutadania


Hui, divendres 27 de setembre, conclou una intensa setmana d’activitat per a les brigades de manteniment i neteja de l’Ajuntament d’Almussafes. Des del passat dilluns 23 de setembre, els treballadors municipals encarregats de la posada a punt dels espais públics de la localitat han dut a terme nombroses intervencions.

Entre altres accions, s’ha col·locat nou paviment en l’escala que dirigeix a les sales situades sota l’escenari del parc del Sagrari i en diversos carrers i s’ha cobert el buit que ocupava una de les antigues jardineres de la ronda Síndic Antoni Albuixec. Així mateix, s’han reparat algunes tapes d’embornal en els camins rurals.

La revisió permanent de les zones públiques per part dels professionals de l’administració local i la col·laboració ciutadana també han permés detectar i resoldre problemes amb la senyalització vertical, tant en el nucli urbà com en els polígons industrials, instal·lar cobertes metàl·liques en contenidors, emplenar amb triturat als aparcaments municipals, reposar material als parcs per a mascotes i realitzar una neteja intensiva de la brutícia que deixen els contenidors.

“És important estar sempre pendents de les incidències urbanes diàries perquè només així podrem tindre la població sempre en les millors condicions, tant a nivell de seguretat com d’estètica”, assenyala el regidor d’Obres i Serveis, Jaime Wic. La llista amb totes les intervencions d’aquest tipus pot consultar-se en el mapa interactiu al qual pot accedir-se a través de l’enllaç https://goo.gl/psfErP.