COMERÇ

AECAL repartirà un únic premi de 3.000 euros en la seua nova campanya de promoció del comerç

L’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes revoluciona el seu tradicional sorteig per a dotar-lo d’un atractiu especial

Podran participar en el mateix aquelles persones que realitzen tres compres en tres establiments associats de l’1 al 31 d’octubre


La Campanya Superpremi 2019 de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes (AECAL) entregarà 3.000 euros a una sola persona perquè puga gastar-los en els comerços integrats en l’entitat. Per a participar en el sorteig és necessari realitzar tres compres en tres establiments d’AECAL de l’1 al 31 d’octubre i depositar en les urnes habilitades per a això una papereta amb els tres segells de tres empreses diferents. El pròxim dilluns 4 de novembre es coneixerà el nom de la persona guanyadora, a qui se li entregarà el divendres 8 del mateix mes una xequera amb vals de 50 euros per a gastar en cadascun dels comerços associats. Un vehicle cedit per Ford Vedat Mediterrani s’encarregarà dels desplaçaments pel nucli urbà durant la jornada de compres.

El col·lectiu de comerciants d’Almussafes inicia demà dimarts 1 d’octubre una nova campanya de promoció de les compres en establiments de la localitat, una iniciativa que l’Associació d’Empresaris i Comerciants del municipi (AECAL) ve plantejant a la ciutadania des de fa una dècada i que aquesta edició arriba amb una important novetat. Per primera vegada, els 3.000 euros que se sortegen entre clients seran per a una única persona, aparcant aquesta edició la mecànica de distribuir vals de menor valor entre un major nombre de persones. D’aquesta forma, l’entitat pretén incentivar encara més les compres en les pimes adherides i renovar una convocatòria amb la qual, a més, es busca fidelitzar a consumidors i usuaris i agrair la confiança depositada en el xicotet comerç.

Podran participar en el sorteig, denominat ‘Superpremi 2019’, aquelles persones majors de 18 anys que realitzen tres compres en tres comerços associats de l’1 al 31 d’octubre de 2019 i depositen un tiquet amb tres segells diferents en qualsevol de les urnes situades en aquests locals. Només s’acceptarà un segell per persona i dia en cada establiment i els tiquets estaran encunyats per cada comerç amb l’objectiu de certificar la seua validesa. En ells hauran de constar el nom complet, el DNI, l’adreça de correu electrònic i el telèfon del client, així com l’acceptació del tractament de les seues dades personals i imatge per a publicar-les en guies, xarxes socials i en la web de l’associació.

El sorteig es durà a terme el dilluns 4 de novembre a les 15 hores en el Centre Cultural i després del mateix l’organització es posarà en contacte amb la persona premiada per a fer-li arribar el guardó i explicar-li com recollir-lo. El premi s’entregarà mitjançant una xequera amb vals de 50 euros per a gastar en cadascun dels comerços associats de AECAL (un val per cada negoci) el divendres 8 de novembre. Eixa jornada, la persona agraciada realitzarà una volta comercial per totes les botigues participants amb un vehicle cedit per Ford Vedat Mediterrani, S.L., experiència que serà captada en sengles reportatges de fotografia i vídeo.

Les bases de la convocatòria, en la qual col·laboren l’Ajuntament d’Almussafes, Unió Gremial, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Caixa Popular i el citat concessionari, poden consultar-se en els comerços associats i en la pàgina de Facebook de l’entitat.

AECAL repartirà un únic premi de 3.000 euros en la seua nova campanya de promoció del comerç

Categorías:COMERÇ, NOTÍCIES