ECONOMIA

Visita de l’alcalde d’Almussafes a l’empresa Unecol, en el parc industrial Joan Carles I

Amb una plantilla amb més de 80 treballadors, el grup fabrica adhesius per a més de 40 països

Toni González, acompanyat pel director general, Carlos Gómez, ha conegut de primera mà esta companyia líder en mercats com la llanterneria, el subministrament industrial, el consum i el bricolatge


Durant el matí de hui divendres, 29 de novembre, l’alcalde d’Almussafes i regidor d’Indústria del municipi, Toni González, acompanyat pel personal de l’ADL (Agència de desenrotllament local) d’Almussafes, s’ha desplaçat fins al parc industrial Joan Carles I per a conéixer de primera mà les instal·lacions de l’empresa.

Carlos Gómez, director general d’Unecol, companyia fabricant d’adhesius per al professional que atresora quasi 50 anys d’experiència en el sector i que, en l’actualitat, es troba present en més de 40 països, ha dirigit la visita.

Fundada en 1970 amb el nom de Gymcol, que va mantindre fins a 2015, esta empresa de propietat familiar va iniciar el seu camí empresarial com una xicoteta fàbrica d’adhesius per a calçat, que prompte va començar a simultaniejar amb la fabricació d’altres adhesius per a la indústria i mercats professionals, fabricació de mobles, cues cel·lulòsiques, adhesius de PVC i fabricació de cianoacrilato, entre altres productes.

Pionera en sistemes de qualitat i certificacions (primera ISO Multisite, certificat AENOR PVC New Age..), a principis d’este segle va començar a internacionalitzar-se i professionalitzar-se, creant altres empreses del grup en distints països (Brasil, Xina, USA). En l’actualitat,  està present en més de 40 països, sent líder en mercats com la llanterneria a Espanya, el subministrament industrial, consum i bricolatge.

Visita de l’alcalde d’Almussafes a l’empresa Unecol, en el parc industrial Joan Carles I

“En el nostre polígon s’ubiquen una gran quantitat d’empreses i no totes estan relacionades amb el sector de l’automoció. De fet, comptar amb Unecol en la nostra àrea industrial és tot un luxe, ja que s’ha convertit en un referent en el sector d’adhesius per a PVC i auxiliars de llanterneria a nivell mundial”, destaca el president de l’executiu local.