COMERÇ

Almussafes sortejarà 5.000 euros en la IV Campanya ‘Tot al teu poble’

L’Ajuntament repartirà entre els clients del comerç local 10 premis de 200 euros, 10 de 150 euros i 15 de 100 euros

La ciutadania podrà participar des de hui, 2 de desembre, i fins al pròxim dijous 19 i el sorteig es realitzarà el divendres 20


Un any més l’Ajuntament d’Almussafes col·labora activament amb el comerç local durant les festes nadalenques amb la Campanya ‘Tot al teu poble’, que aquest 2019 aconsegueix ja la seua quarta edició. El consistori premiarà les compres realitzades del 2 al 19 de desembre en els establiments situats en el municipi amb la concessió de 35 lots de vals que podran canviar-se del 26 de desembre al 5 de gener. En total, s’invertiran 5.000 euros en aquesta iniciativa que persegueix potenciar les compres en el xicotet comerç durant aquesta època de l’any en què es multipliquen les vendes.

El comerç almussafeny torna a comptar aquest Nadal amb el suport de l’Ajuntament de la població amb la posada en marxa de la IV Campanya ‘Tot al teu poble’, amb la qual el consistori municipal busca promocionar entre la ciutadania les compres en establiments de proximitat durant aquestes festes tan assenyalades.

L’administració local entregarà un total de 5.000 euros en premis entre les persones que realitzen les seues compres en els comerços adherits a la iniciativa entre hui, dilluns 2, i el pròxim dijous 19 de desembre. Concretament, es concediran 10 premis per valor de 200 euros, 10 que ascendiran a 150 euros i altres 15 que equivaldran a 100 euros.

“Gran part dels productes i serveis que adquirim podem trobar-los sense eixir d’Almussafes i, a més, amb totes les garanties de qualitat i bon tracte. L’atenció que rebem per part dels i les comerciants és excel·lent i el que volem amb aquesta campanya és que la gent tinga un al·licient per a acostar-se als establiments i comprovar-ho”, assegura el regidor de Comerç, Alex Fuentes.

La clientela que realitze les seues compres en aquest període de temps en els comerços adherits a la campanya, que han de ser majors d’edat, poden depositar el seu tiquet de participació en les urnes que s’han habilitat per a això. Les paperetes seran encunyades pels responsables de les botigues per a certificar la seua validesa.

Almussafes sortejarà 5.000 euros en la IV Campanya ‘Tot al teu poble’

El sorteig es realitzarà el divendres 20 de desembre a les 12 hores a la sala de plens de la casa consistorial i, tal com consta en les bases publicades en el portal web de l’Ajuntament, tan sols s’entregarà un premi per persona. Els vals, en els quals figuraran les dades de les persones beneficiares, podran canviar-se del 26 de desembre de 2019 al 5 de gener de 2020 i en cap cas es retornaran diners en efectiu.

“Tèxtil, alimentació, sabateria, electrodomèstics, restauració, regals… Tot està al nostre abast sense la necessitat d’agafar el cotxe. Entre tots i totes podem ajudar al desenvolupament econòmic de la població. Els avantatges crec que són evidents i d’ací el compromís de l’executiu municipal amb les pimes d’Almussafes, no sols al Nadal sinó també durant tot l’any”, remarca Fuentes.

Categorías:COMERÇ, NOTÍCIES