ESPORTS

Una tirada solidària dels caçadors conclou amb 218 euros de recaptació per a la lluita contra el Càncer d’Almussafes

“El Perdigó” d’Almussafes impulsa un campionat de tir de colom amb fins solidaris, en el que també participa el club de Sollana


Per Quart any consecutiu, els clubs de caçadors “El Perdigó” d’Almussafes i “La Tadorna” de Sollana aposten per la conjugació d’esport i solidaritat. De fet, durant el matí d’ahir diumenge 9 d’abril es van donar cita en el camp de tir municipal per a la celebració d’una tirada a benefici de la junta local de lluita contra el càncer d’Almussafes, en la que van participar un total de 77 esportistes.

El campionat de tir de colom, en el que van competir prop de 80 de caçadors d’ambdós localitats, es va celebrar durant el matí d’ahir diumenge en el camp de tir d’Almussafes, emplaçat en la zona del terme municipal coneguda com a parc Rural.

L’alcalde, Toni González i el regidor de Festes, Andrés López, junt amb la presidenta de la Junta Local, Adela Lladosa, i altres sòcies de l’entitat, van acompanyar el president d’El Perdigó”, Jose Rovira, al president de “La Tadorna”, Emilio Magraner, i als esportistes participants en la tirada solidària, en la que finalment es va imposar el soci de “La Tadorna”, Andrés Martínez.

El sorteig de la rifa de dos pernils cedits pel club de Sollana va concloure amb una recaptació de 218 euros que les integrants de l’Associació de Lluita contra el Càncer de la població remetran a la Junta Provincial en el marc de la campanya anual petitòria.

Adela Lladosa agraïx enormement este tipus d’iniciatives amb què els clubs esportius recolzen de manera desinteressada els programes i investigacions impulsats per AECC per al desenrotllament del millor tractament contra esta malaltia.

La jornada esportiva i solidària va concloure amb una degustació de paella per a tots els participants.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES