NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes reforça la seguretat ciutadana amb un nou vehicle

La flota d’unitats mòbil policial compta en l’actualitat amb un total de huit vehicles


El parc mòbil de la Policia Local d’Almussafes s’ha incrementat hui divendres 7 d’abril amb la incorporació d’un nou vehicle. L’alcalde, Toni González, el regidor Seguretat Ciutadana, Faustino Manzano, i el cap de la Policia Local, Ernesto Serrano, han presentat el Ford C-Max automàtic que, este cap de setmana, començarà a patrullar pel nucli urbà i el terme municipal.

Esta és la segona ampliació de la flota policial durant el present any, ja que a mitjan febrer i coincidint amb la celebració del Dia de l’Arbre, es van presentar les dos bicicletes amb què els agents de la localitat aposten per una mobilitat urbana saludable.

Esta nova dotació deixa el parc mòbil de la Policia Local amb un total de huit vehicles, entre els que destaquen les dos motocicletes que s’utilitzen per a servicis d’escorta i regulació del trànsit en general, així com un total de quatre cotxes, entre els que es troba el vehicle cedit des de la Direcció Provincial de Tràfic per a la realització dels controls d’alcoholèmia.