EDUCACIÓ

Un total de 38 estudiants de Batxillerat de l’IES Almussafes celebren la seua graduació

La promoció 2015-2017 aconseguix dos mencions honorífiques en Ciències

La sala d’actes del Centre Cultural va acollir la gala multitudinària divendres passat, 26 de maig


L’Institut d’Educació Secundària i Batxillerat d’Almussafes porta més d’una dècada despedint a generacions d’estudiants que tanquen el cicle del Batxillerat en les seues instal·lacions. Precisament, la desé tercera promoció de jóvens que han cursat els seus estudis en el centre durant els últims dos anys va celebrar l’acte públic de la seua graduació, divendres passat 26 de maig. Per segon any consecutiu, l’IES va triar la sala d’actes del Centre Cultural per a celebrar la gala en què els 38 alumnes graduats van rebre els diplomes i orles del curs 2015-2017, enfront de diversos centenars de professors, familiars i amics. El regidor d’Educació, Pau Bosch, va acompanyar a la comunitat educativa en este acte públic que tanca un capítol acadèmic per al grup de jóvens almussafenys.

La promoció d’estudiants 2015-2017 de l’IES Almussafes va celebrar una despedida oficial memorable. Els 12 alumnes que han superat el segon cicle de batxillerat de l’especialitat de Ciències i els 26 d’Humanes van rebre els corresponents diplomes de graduació i orles del curs de la mà de les autoritats.

Un any més, el director del centre, Francesc Bastides, a més de presidir l’acte, va ser l’encarregat de procedir a l’obertura oficial de la cerimònia, que va reunir a professorat, pares, mares i estudiants en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes, a partir de les 19 hores de divendres passat.

L’edil d’Educació, Pau Bosch, també va compartir amb els 38 alumnes que acaben de finalitzar els seus estudis de segon de batxillerat en el centre educatiu la cerimònia pública de la seua graduació. Durant seua intervenció, va felicitar al grup de graduats, dels que va dir que “coneixen el llenguatge de l’entusiasme, de la voluntat i també el de la cultura de l’esforç i de la perseverança, un llenguatge que els ha fet aconseguir l’èxit”. Per la seua banda, Ana Ponce, presidenta de l’AMPA de l’IES, també es va dirigir als presents i va tindre una presència activa durant l’acte públic.

Com cada any, el professor d’anglés i tutor de segon de Batxillerat, Miguel Ángel Herrero, va posar novament la nota divertida a la cerimònia de graduació, destacant a tots i a cada un dels estudiants graduats, amb els que ha estretit llaços d’amistat.

Enguany, també s’ha destacat als dos estudiants, Àngels Monserrat i Yassin Satir, que han conclòs el cicle de batxillerat amb matrícula d’honor en l’apartat de Ciències, la qual cosa els suposa tindre cobertes les taxes de matrícula en el seu primer any en la Universitat. “Dos mencions honorífiques, destaca el director de l’IES, que culminen l’excel·lent rendiment general de la promoció que destacar per la seua nota mitjana i que ha acontentat molt gratament a l’equip de professors que han tingut la sort d’impartir docència als dos grups de segon de batxillerat”.

Des de la direcció del centre educatiu s’assegura que esta promoció serà clara candidata a continuar amb els bons resultats en les proves PAU que, des de fa anys, aconseguix un cent per cent d’aprovats i continuarà posicionant a l’IES Almussafes en el rànquing dels millors centres de la Comunitat Valenciana per mitja de Batxillerat i proves PAU, entre altres indicadors.

Els propis estudiants protagonistes de l’acte van projectar dos vídeos, d’obertura i tancament de l’esdeveniment educatiu, amb imatges que retrataven els millors records del seu pas per l’Institut i l’Associació de Mares i Pares va invitar tots els assistents a un àgape en el propi Centre Cultural amb què es va clausurar al cerimònia de graduació.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES