EDUCACIÓ

Un exalumne del CEIP Pontet, guardonat amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

L’estudiant Iván Jiménez Maño va finalitzar el tercer cicle d’educació primària amb una nota mitjana de deu

El director general de Política Educativa, Jaume Fullana, va rebre als escolars i va entregar els reconeixements


Dimecres passat, 13 de març, el Palau de les Arts de València va acollir la gala d’entrega de Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària, atorgats per la Conselleria d’Educació per al curs lectiu 2017-2018. Un exalumne del CEIP Pontet d’Almussafes, l’estudiant Iván Jiménez Maño, que enguany cursa primer de l’ESO a l’institut, van concloure la seua formació d’educació primària en l’escola amb una nota mitjana de 10. Junt amb altres xiquets i xiquetes procedents de més de 400 centres educatius públics, concertats i privats de la Comunitat, el col·legial va rebre el seu merescut guardó de mans del director de Política Educativa, Jaume Fullana.

Per octau any consecutiu, el col·legi Pontet d’Almussafes celebra la concessió del reconeixement al rendiment acadèmic d’algun dels seus estudiants. En concret, dimecres passat a la vesprada un exalumne de l’escola va assistir, acompanyat per la tutora, Julia Rovira Vicente, a l’acte d’entrega dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària, que va presidir el director general de Política Educativa, Jaume Fullana, en el Palau de les Arts.

L’afortunat, que va desenrotllar la seua etapa de formació en educació infantil i primària en el CEIP Pontet, va estar abrigat per la seua família durant una jornada repleta d’alegria i emoció. Des de la direcció del centre, Carmen Fernández explica que “en este cas el xiquet ha destacat tant en les seues notes com en la seua actitud, la seua constància i la seua força de voluntat”.

Esta és la novena convocatòria d’uns guardons amb què la Generalitat Valenciana ha reconegut el treball i els resultats de tots els escolars que van finalitzar els seus estudis de primària en centres públics, concertats i privats de la Comunitat el passat any acadèmic 2017-2018 amb una nota mitjana de 10.

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES