ANIMALS i MASCOTES

Esportiu Agility Almussafes estarà en el Mundial FCI i en l’Open Europeu

Alejandro Aguado representarà al club en tots dos campionats després de la seua classificació

Zaragoza va acollir les proves selectives, on es van donar cita els millors equips de la Reial Societat Canina d’Espanya


Esportiu Agility Almussafes continua imparable. Alejandro Aguado, membre del club, va aconseguir el passat cap de setmana a Saragossa les seues passades per a dos dels principals esdeveniments internacionals d’aquesta disciplina esportiva: el Mundial FCI i l’Open Europeu, aquest últim previst per a d’ací uns mesos a Holanda. En el primer d’aquests tornejos participarà al costat de Loly, mentre que en el segon estarà acompanyat tant per Loly com per Jack.

Les instal·lacions del Club Agility Zarajump de Saragossa van ser el lloc triat per la Reial Societat Canina d’Espanya per al desenvolupament de la III Selectiva per al Mundial FCI de 2019, que va reunir els millors equips de tot el territori nacional. 

Per a l’entitat, el resultat obtingut per Aguado “demostra, una vegada més, el perfecte estat de forma que arrossega des de fa diversos mesos, i és que al costat de Loly, una border de 8 anys, va pujar al podi per segona vegada i de forma consecutiva en una selectiva; una autèntica gesta”.