MÚSICA

Un concert tancarà aquest dissabte la huitena edició del taller de jam session d’Almussafes

El recital, que se celebrarà a les 19.30 hores en la cafeteria del Centre Cultural, estarà dirigit pel director del curs, el músic Jorge Lario

En l’activitat, organitzada pel departament de Joventut de l’Ajuntament, participen enguany tretze persones


Aquest dissabte 25 de maig, a les 19.30 hores, l’alumnat del huité taller de jam session d’Almussafes oferirà un concert gratuït en la cafeteria del Centre Cultural en el qual mostrarà al públic l’aprés durant les diferents sessions a les que estan assistint. El curs, impulsat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes i impartit pel músic Jorge Lario, s’està celebrant des del passat divendres 17 de maig i està compost per un total de sis classes més el recital.

Els amants de la música pop i rock tenen una cita a Almussafes aquest dissabte 25 de maig. Les tretze persones participants en el huité taller de jam session de la localitat oferiran un concert conjunt en el qual mostraran a la ciutadania el resultat del procés d’aprenentatge desenvolupat durant les sis sessions que conformen aquest curs pràctic impartit pel guitarrista i excomponent de Revolver Jorge Lario.

La cafeteria del Centre cultural serà l’espai que acollirà aquest recital, en el qual s’interpretarà una selecció dels temes treballats en les classes, desenvolupades a la sala oci d’aquesta mateixa infraestructura. L’entrada per a gaudir d’aquest espectacle és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament de la sala i des del Departament de Joventut, encarregat de l’organització de la iniciativa, animen a la població a assistir a l’esdeveniment.

Les sessions d’aquest taller, que s’ha consolidat amb el pas dels anys, s’estan celebrat els dies 17, 20, 21, 22, 23, 24 de maig de 18.30 a 22.30 hores i en les mateixes s’està preparant el repertori de l’actuació, en el qual tindran cabuda diversos instruments propis de la música pop i rock, com la guitarra, la bateria i el baix. Lario, qui s’ha encarregat de coordinar aquest taller des de les seues primeres edicions, es posarà una vegada més al capdavant d’aquesta banda efímera.

El preu general per a participar en el taller, subvencionat pel consistori, ha sigut de 23,20 euros, encara que el departament de Joventut ha aplicat els descomptes habituals a les persones amb carnet jove o en situació de desocupació amb tarifes de 20,88 i 11,60 euros, respectivament.

Categorías:MÚSICA, NOTÍCIES