ESPORTS

Segueixen arribant les medalles per a Esportiu Agility Almussafes

L’entitat continua destacant en totes les proves a les quals es presenta

En els dues últimes trobades ha aconseguit quatre ors, dues plates i un bronze


El club Esportiu Agility Almussafes ha entrat en la primavera sobre el podi. Les dues últimes cites en les quals ha participat l’entitat s’han saldat amb nous reconeixements a l’esforç dels seus membres.

El passat diumenge 25 de març, els integrants de l’associació dedicada a l’ensinistrament caní van aconseguir cinc medalles en la 9a prova puntuable per al Campionat de l’Associació Esportiva d’Agilitat de la Comunitat Valenciana (ADACV) disputada a Terol. Feli Vañó i la seua gossa Sannel es van adjudicar l’or en la categoria mini II, Eva Jordán amb Amelie es van fer amb el tercer lloc en la mateixa categoria i Eva Grau va aconseguir en categoria mitjana la primera plaça amb Liss i la segona amb Artax. Finalment, l’equip compost per Nacho Jordán i Sweet va aconseguir també l’or en categoria mini III.

El cap de setmana següent, els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril, coincidint amb la festivitat de Setmana Santa, el Club de Agility Costa Blanca d’Alacant va ser l’amfitrió d’una nova tanda de proves puntuables per al Campionat de la Reial Societat Canina d’Espanya (RSCE), concretament les 81, 82 i 83. En aquesta ocasió Esportiu Agility Almussafes també va aconseguir destacades posicions en Grau 2 Categoria MIDI. Eva Grau i Artax van aconseguir la victòria el divendres i Miguel Sanz i Cantàbria van ser segons el diumenge, confirmant-se tots dos equips com dos dels més competitius de l’actual temporada.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES