NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes repara i amplia les voreres del parc industrial


Divendres passat 6 d’abril, acomiadàrem una nova setmana de millores urbanes a Almussafes, executades per part de la brigada municipal i els treballadors dels plans d’ocupació en actiu. Durant les esmentades jornades laborals, el consistori municipal va executar diferents intervencions, entre les que destaquen els treballs de reparació i ampliació de voreres del parc industrial Joan Carles I.

En el mapa general estan indicades les zones de localització del calendari d’intervencions de manteniment urbà, executades des de dilluns passat dia 2 i fins al divendres 6 d’abril en la població.

En este sentit, els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes d’ocupació del Servef EMCORD i EMCORP, van procedir a la reparació i posterior ampliació de voreres en diferents vies públiques del parc de proveïdors de Ford, amb la finalitat d’assegurar la correcta circulació dels vianants, bona part d’ells treballadors de les diferents empreses emplaçades en l’esmentat polígon industrial.

Entre les actuacions urbanístiques completades, destaca la instal·lació d’un desaigüe en el CEIP Pontet, la posada a punt de la senyalització vertical i renovació de marques vials en el paviment del nucli urbà, així com els treballs de reparació dels bancs ubicats en el parc de la Pineda.

La instal·lació, reparació i renovació, si és el cas, de les cobertes metàl·liques dels contenidors del nucli urbà i àrees industrials també han centrat l’itinerari d’obres setmanal que de nou ha incorporat diferents incidències diàries, a més de la reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes (pipicans) i la millora dels aparcaments municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge de les vies públiques.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME