EDUCACIÓ

Quinze almussafenys obtenen la Targeta Professional del Metall gràcies a l’Ajuntament

L’ADL de la població va impartir la setmana passada una nova edició d’aquest curs, que s’ofereix gratuïtament a la ciutadania

La llista amb les pròximes convocatòries previstes d’aquest i altres tallers pot trobar-se en Portalemp, la web sobre ocupació de l’Ajuntament


La setmana passada, del dimarts 18 al divendres 21 de febrer, un grup de 15 persones es va formar en el Centre Cultural d’Almussafes per a l’obtenció de la Targeta Professional del Metall (TPM) gràcies al programa de cursos impulsats per l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) del municipi, que s’imparteixen gratuïtament i de manera periòdica al llarg de tot l’any.

Tal com marca el nou conveni en matèria de formació en prevenció de riscos laborals, en breu serà obligatori que totes les persones que treballen en empreses del sector del metall disposen d’aquest certificat, motiu pel qual el consistori ha decidit facilitar l’accés de la ciutadania a aquests continguts a través del seu servei d’Orientació Laboral.

L’alumnat d’aquesta nova promoció va rebre durant la jornada de clausura, el divendres 21 de febrer, el diploma acreditatiu per haver superat el taller, que s’ofereix en funció de la demanda a través de Portalemp (http://ocupacio.almussafes.org/), la pàgina web que aglutina tota la informació de l’Ajuntament d’Almussafes en matèria de foment de l’ocupació. El pròxim dissabte 29 se clausura una nova edició del mateix que s’està celebrant els dissabtes de 8 a 15 hores amb un total de 25 participants.

Quinze almussafenys obtenen la Targeta Professional del Metall gràcies a l’Ajuntament

Aquest 2020 també està previst que s’impartisquen cursos d’altres especialitats, entre ells un per a aprendre a utilitzar vehicles industrials i un altre per a l’obtenció del carnet de manipulació d’aliments. Les convocatòries i les dates, establides per l’ADL, varien en funció de la demanda.