ESPORTS

El ciclista almussafeny Eric Valiente continua en la categoria Continental, filial del Word Tour

Enguany està previst que el calendari de proves del seu equip, que passa a anomenar-se Bahrain Cycling Academy, estiga més centrat en Europa

Del 12 al 18 de febrer ell i els seus dotze companys van estar concentrats a Benidorm per a preparar la nova temporada


Espanya i Portugal seran els països en els quals més competisca enguany el ciclista almussafeny Eric Valiente, que ja prepara al costat del seu equip, el Bahrain Cycling Academy, la nova temporada. El jove de 27 anys continua en la categoria Continental, filial del World Tour amb un equip que ha canviat de nom després de convertir-se en filial del Bahrain McLaren. Benidorm va acollir del 12 al 18 de febrer una trobada en la qual ell i els seus dotze companys van començar a preparar les pròximes proves.

El ciclista almussafeny Eric Valiente afronta una nova temporada esportiva amb el seu actual equip, que ha passat a denominar-se Bahrain Cycling Academy després de convertir-se en filial del Bahrain McLaren de categoria Continental, filial del World Tour, amb qui comparteix els colors, els patrocinadors i el model de bicicleta. Al costat de Valiente formen part del conjunt set berenis, un azerbaidjanès, un noruec, un marroquí i altres dos espanyols, un d’ells alacantí (Eusebio Pascual).

L’equip va estar concentrat del 12 al 18 de febrer a Benidorm, on es van dur a terme diferents tasques pròpies de la pretemporada, com l’estrena del nou material, el posicionament de la bicicleta, l’assistència a diverses xarrades i la realització de sessions fotogràfiques, així com el desenvolupament de llargs i intensos entrenaments amb l’objectiu de començar a preparar-se per a les proves en les quals té previst competir.

“Sens dubte van ser uns dies molt productius que van servir per a retrobar-se amb els companys i amb els membres del staff i per a donar la benvinguda als nous integrants”, afirma el jove, que amb 27 anys ja porta tres campanyes competint en aquest equip, ara dirigit per l’espanyol i argentí Axel Costa.

Valiente destaca que segueix en la mateixa estructura, “però amb un projecte totalment renovat, amb nous espònsors i un calendari més centrat en Europa”. En eixe sentit, avança que disputarà diverses proves a Espanya i a Portugal i que també estarà present en carreres d’Àsia, on visitarà països com Turquia, Filipines i la Xina.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES