ESPORTS

Pluja de medalles per al Club de Tir amb Arc d’Almussafes

Quatre ors, una plata i dos bronzes aconseguits en el Provincial a l’Aire Lliure


La ciutat Bétera va acollir, diumenge passat 15 de maig, el campionat provincial de tir amb arc a l’aire lliure. Almussafes va estar present en l’esmentada competició, que es va disputar entre les 8 i les 15 hores i que va incloure dos sèries classificatòries prèvies a les eliminatòries. Els huit arquers i arqueres del Club de Tir amb Arc d’Almussafes es van adjudicar un total de quatre ors, una plata i dos bronzes, un excel•lent resultat que els situa entre els favorits.

Nova pluja de medalles per al Club de Tir amb Arc d’Almussafes en la present temporada esportiva. L’última alegria se la van portar, durant la passada jornada dominical del 15 de maig. Huit dels seus esportistes van disputar, en les instal•lacions del club Carraixet de Bétera, el campionat provincial de tir amb arc d’Aire Lliure i no van defraudar en la fase eliminatòria.

En la modalitat d’arc recorb, l’arquera María Miralles es va adjudicar l’or en categoria aleví i, en juvenil, Yolanda Lucha es va penjar la plata. Així mateix, Emi Lucha va tancar la final del campionat amb una medalla d’or en categoria infantil, i en cadets, Raúl Miralles es va adjudicar el títol de campió i Ferrán Rodrigo va concloure en tercera posició.

Per la seua banda, en la modalitat d’arc compost, Beatriz Polo es va penjar la medalla d’or en categoria infantil i, en arc nu, l’arquer Emilio Lucha va obtindre el bronze en la categoria Senior.

La jornada de competició es va inaugurar a les 8 del matí amb les dos sèries de classificació i es va clausurar cap als 15 hores amb l’entrega dels trofeus als vencedors per part de les autoritats locals.

Categories: ESPORTS, NOTÍCIES