ESPORTS

Pluja de medalles per al Club Agility Almussafes en el puntuable per al nacional

Almussafes seu, així mateix, de les proves selectives per a accedir al campionat del món


Almussafes va acollir, el passat cap de setmana, una prova doble puntuable per al campionat a Espanya d’Agility de la RSCE i la 1a i 2a selectives del Club Espanyol del Gos de Pastor Belga (CEPPB), que donaran accés al campionat del món d’Agility de la Federació Mundial del Gos de Pastor Belga (FMBB), que se celebrarà del 26 al 30 d’abril en Trobe (Alemanya). Esportiu Agility Almussafes, organitzador d’ambdós esdeveniments esportius, va concloure les dos jornades amb nombrosos podis que constaten el potencial dels seus integrants com les grans promeses de la present temporada 2016-2017.

A este esdeveniment, organitzat de forma impecable per l’Esportiu Agility Almussafes, van acudir més de 130 equips de totes parts d’Espanya buscant aconseguir uns bons resultats que els acosten a obtindre la seua classificació per al campionat a Espanya o una plaça en la selecció nacional que defendrà el títol en el mundial d’Agility.

Els jutges internacionals, el portugués Luis Narciso i l’espanyol Juan García, van proposar uns recorreguts molt ràpids i exigents que van fer que algun dels favorits perderen punts, deixant la competició molt oberta de cara a les dos proves restants que es van a celebrar a Madrid el 19 i 20 de novembre.

Els equips d’Esportiu Agility Almussafes van estar molt presents en els podis d’ambdós dies. De fet, el dissabte dia 15 van aconseguir, en les seues respectives categories, la primera plaça Marina amb Rony, Isa amb Nano, Alejandro amb Loli i Eva amb Artax, qui a més va obtindre dos dels tres punts necessaris per a pujar de categoria. Per la seua banda, al segon lloc va ascendir Isa amb Twix i al tercer, Ana amb Chloé.

Durant la jornada dominical, van compartir primera posició Cristófol amb Pi, Isa amb Foxi i Alejandro amb Loli. Així mateix, la segona plaça se la van adjudicar Mari Carmen amb Buzz i Eva amb Artax i la tercera va ser per a Nacho amb Sweet i Isa amb Twix.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES