CULTURA

Ple absolut en el concert de Santa Cecília de la banda Lira Almussafense

Gran acollida al programa d’actes commemoratius programats per la Societat Musical en honor a la patrona de la música

La Musa de la Música, Aitana Sanz de Ramón, ha brillat durant el cap de setmana


Esgotades totes les localitats per a assistir al concert de Santa Cecília que la banda de la Societat Musical Lira Almussafense va interpretar dissabte passat 24, en la sala d’actes del Centre Cultural. Prèviament, es va celebrar l’acte de proclamació de la Musa de la Música d’enguany, Aitana Sanz de Ramón, qui ha viscut un cap de setmana inoblidable, compartint també emocions amb els tres nous músics que ahir diumenge van entrar a formar part de l’agrupació, Antoni Ordás Sabater, Mario Roldán Jiménez i Albert Domínguez Gamero.

“Cap de setmana redó per a la Societat Musical Lira Almussafense, atés que la bona climatologia ha possibilitat el desenrotllament de tota l’agenda festiva i, a més, l’acollida als diferents actes ha sigut massiva”, segons la presidenta de l’entitat, Sandra Berth.

La Musa de la Música 2018, Aitana Sanz de Ramón, ha sigut la protagonista d’excepció de la festa en honor a la patrona de la música d’enguany. Quasi 500 espectadors es van donar cita en el Centre Cultural per a viure en primera persona la seua proclamació oficial, així com per a disfrutar en directe del concert extraordinari de Santa Cecília, un any més “de gran qualitat interpretativa”. La societat musical va aprofitar este acte per a entregar-li la lira en reconeixement als seus 25 anys en la banda al músic Francisco Javier Rodríguez Guzmán.

La celebració es va inaugurar el divendres divendres 23 de novembre, ja que a les 18 hores la Banda Jove va oferir un concert i, a les 21.30 hores, 150 associats de l’entitat local es van reunir en el seu local social en el tradicional sopar de germandat.

El passador d’or a la festivitat es va posar ahir diumenge 25 de novembre amb la cercavila per a arreplegar als nous músics, Antoni Ordás Sabater, Mario Roldán Jiménez i Albert Domínguez Gamero, els quals junt amb la Musa de la Música, autoritats locals, Junta Directiva, associats i músics es van traslladar fins a l’església parroquial per a participar en una eucaristia en honor a Santa Cecília i posteriorment van despedir tots junts la festivitat amb una menjar de germandat.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES