TAULER d'ANUNCIS

OFERTA FORMATIVA ONLINE: NOU PERÍODE DE MATRICULACIÓ EN ELS CURSOS CISCO – AULA MENTOR – CONVOCATÒRIA 2021

TERMINI DE MATRICULACIÓ: Fins el pròxim 13 de setembre (fins a esgotar les places)

COM MATRICULAR-SE:

1. Presencialment en el CIF Almussafes (Arrossera)

2. Via telemàtica en el següent enllaç: https://almussafes.net/servicios/oferta-formativa-online/matricula/

OFERTA DE CURSOS:

CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d’ordinadors. Aquesta certificació en la versió 7 consta de 3 mòduls, tenint cada mòdul una duració de cinc mesos. Al seu torn, els alumnes que desitgen completar cada mòdul hauran de mantindre activa la seua matrícula durant els cinc mesos assenyalats.

Mòdul 1 CCNA v7: L’objectiu del curs és presentar els conceptes i tecnologies bàsics de xarxa, desenvolupant competències necessàries per a planificar i implementar xarxes xicotetes.

Mòdul 2 CCNA v7: En aquest curs es veuran els conceptes bàsics de commutació i encaminament d’una xarxa; ajudant a planificar i implementar xicotetes xarxes, incorporant una gran varietat d’aplicacions.

Mòdul 3 CCNA v7: L’objectiu d’aquest curs és presentar els conceptes i tecnologies bàsics de xarxes; ajudant a desenvolupar les aptituds necessàries per a planificar i implementar xarxes xicotetes.

CCNA  CyberOps Associate: El curs formarà als alumnes en destreses per a conéixer les vulnerabilitats que es produeixen en Ciberseguretat, els sistemes operatius que utilitzen; detectar els tipus d’atac, els mètodes que utilitzen; protegir les dades personals, els corporatius, totes les infraestructures, etc.  És recomanable que l’alumnat tinga coneixements bàsics dels sistemes operatius Linux i Windows, coneixement de xarxes equivalent als mòduls 1 i 2 de CCNA.

La documentació està en anglés. La llengua vehicular del curs serà en espanyol.

PROCEDIMENT DE MATRICULACIÓ: els cursos CISCO oferits dins del programa Mentor, comporten el mateix cost mensual que la resta dels cursos, però en aquest cas segueixen una planificació establida amb una duració concreta de 5 mesos els cursos CCNAv7 i CCNA  CyberOps Associate, la qual cosa comporta un preu tancat dels mateixos de 120€ .

A. Pagament únic amb la totalitat del preu de cada curs:

CCNA: 120€ (5 mesos): (En el CVE l’administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos juntament amb 3 recàrregues d’un mes cadascuna)

CyberOps Associate: 120€ (5 mesos): (En el CVE l’administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos juntament amb 3 recàrregues d’un mes cadascuna)

B. Pagament fraccionat en 2: el pagament inicial serà coincident a la resta dels cursos Mentor (48€ / 2 mesos), i es farà una única recàrrega amb la resta del cost que comporta el curs CISCO corresponent.

CCNA v.7: Pagament inicial 48€ (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 mesos)

CyberOps Associate: Pagament inicial 48€ (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 mesos)