NOTÍCIES

Noves millores urbanes a Almussafes

Del 15 al 19 de gener, els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes EMCORD i EMCORP, han executat una gran quantitat d’intervencions de manteniment urbà en la població.

En el mapa general d’actuacions estan indicades les zones de localització del paquet d’actuacions completades del 15 al 19 de gener, tant en la via pública com en els parcs i dependències municipals.

A més de la instal•lació de noves papereres en el Parc del Sagrari, durant la present setmana també s’han col•locat un total de quatre bancs de resina en les pistes de skate, zona de recreació juvenil ubicada en els jardins del parc industrial Joan Carles I.

En l’apartat d’obres, destaca la reparació de la fuga d’aigua detectada en el Parc del Poliesportiu, el xapat dels taulellets d’una de les parets que presidix l’escala del Centre de Salut, l’avanç quant a la renovació de les voreres del polígon industrial afectades per desperfectes i les accions tendents a la posada a punt de la senyalització vertical, tant del nucli urbà com de les àrees industrials.

Finalment, els treballadors han donat solució a diferents incidències diàries, a més de procedir a la reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes i a la millora dels pàrquings municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge dels carrers.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME