ESPORTS

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes acull el Campionat de la Comunitat Valenciana en Sala

Un total de 120 arquers i arqueres es donaran cita aquest diumenge 28 de gener en el Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat

L’entitat, que aquest 2018 compleix el seu desè aniversari, també serà l’amfitriona del Campionat d’Espanya al juliol


Aquest diumenge 28 de gener, el Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes acollirà el XXIII Campionat de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc en Sala, un esdeveniment organitzat pel Club de Tir amb Arc de la localitat i la Federació Valenciana de Tir amb Arc en el qual està prevista la participació de 120 arquers, dels quals 14 pertanyen a l’associació amfitriona. Aquest 2018, en el qual l’entitat celebra el seu desè aniversari, també acollirà les proves del Campionat d’Espanya, previst per al pròxim mes de juliol.

Amb l’inici del nou any, el Club de Tir amb Arc d’Almussafes reprèn el ritme d’activitat esportiva al que ens té acostumats i ho fa amb magnificència, organitzant al costat de la Federació Valenciana de Tir amb Arc el XXIII Campionat de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc en Sala.

Aquest esdeveniment esportiu, que es desenvoluparà aquest diumenge 28 de gener de 8.30 a 14 hores en el Pavelló Poliesportiu Municipal, rebrà la visita d’un total de 120 arquers de tota l’autonomia, els qui competiran per convertir-se en els millors arquers d’aquesta modalitat esportiva.

El club amfitrió estarà representat per 14 esportistes de diferents edats i categories, dels quals 11 pertanyen a l’escola. La almussafenya Nerea López, que es forma en aquesta disciplina en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, també participarà en aquesta important trobada del calendari de la temporada.

Tot i això, aquesta no serà l’única competició de rellevància que organitze el Tir amb Arc de la localitat en els pròxims mesos. Coincidint amb el seu desè aniversari, l’associació també ha anunciat que les instal•lacions públiques del municipi seran l’escenari del Campionat d’Espanya que es disputarà en el mes de juliol.

Des de la junta directiva fan una crida a la ciutadania en el qual l’anima a acostar-se fins al pavelló cobert durant la jornada d’aquest pròxim diumenge per a seguir de prop els diferents exercicis que es duran a terme sota l’atenta mirada dels afcionats i dels jutges encarregats de vetlar pel compliment de la normativa.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES