NOTÍCIES

Més de mil persones en la ‘Run Càncer’ d’Almussafes

Este esdeveniment esportiu solidari, que se celebrarà enguany en 21 localitats valencianes, va clausurar la IV Setmana de la Salut

El 100% dels fons arreplegats amb les inscripcions, més de 6.000 euros, es destinen a l’Associació Lluita Contra el Càncer per a la investigació d’esta malaltia


Este diumenge 14 de maig, el Parc Central d’Almussafes va acollir l’esdeveniment esportiu-solidari “Run Càncer”, amb què es recapten fons per als diversos projectes que l’Associació Espanyola Contra el Càncer de València té en marxa actualment. Més de mil persones es van donar cita en alguna de les tres proves que es van desenrotllar (carrera, marxa i patinada) a partir de les 10 del matí. La Junta Local de Lluita contra el Càncer de la localitat, en qualitat d’organitzadora, en col•laboració amb l’Ajuntament i nombroses associacions i empreses van aconseguir una recaptació que va superar els 6.000 euros, una quantitat amb què el circuit RunCáncer ja supera els 50.000 euros de fons recaptats.

Almussafes va viure, diumenge passat, 14 de maig, una gran festa de l’esport i la solidaritat. La Junta Local de Lluita Contra el Càncer del municipi, en col•laboració amb l’Associació d’Empresaris i Comerciants AECAL i el Club Atletisme Almussafes, van aconseguir completar una gran cita de la RunCáncer, que va brindar més de 6.000 euros perquè l’AECC València puga continuar subvencionant beques per a aconseguir la investigació d’esta malaltia.

Més de mil persones de totes les edats van participar en les tres proves esportives que es van dur a terme n el Parc Central de la localitat per a continuar col•laborant econòmicament amb esta causa. L’esdeveniment multitudinari, que va posar punt final a la IV Setmana de la Salut impulsada per l’Ajuntament d’Almussafes, va comptar amb una carrera, una caminada i una patinada, les tres amb un recorregut de 5 quilòmetres, que van donar començament a partir de les 10 hores.

Els més ràpids entre els participants de la prova cronometrada van ser Emilio Alcañiz i Mapi Del Coso, que van finalitzar el recorregut de 5.000 metres amb un temps de 17:19 i 20:28 respectivament.

Els inscrits van aportar 5 euros per la seua participació i la gran majoria d’ells van adquirir, així mateix, la camiseta commemorativa de l’esdeveniment, els beneficis de la qual també han anat destinats també a l’entitat.

Per a completar l’oferta esportiva de la jornada, que va comptar amb el patrocini de nombroses empreses i associacions, es va oferir una sessió de Palissa de vint minuts en què la música va ajudar els veïns a activar el seu cos i a realitzar esport “d’una manera entretinguda i junt amb altres persones”, assenyalen.

 
AECC convoca 21 cites Run Càncer este 2017
 
El circuit Run Càncer – AECC València contra el Càncer, que destina el 100% de les inscripcions a la investigació contra esta malaltia, ja superat la barrera dels 50.000 euros de les inscripcions solidàries dels participants de les carreres i marxes.

Després d’un cap de setmana amb marxes a Enguera i Favara, i, sobretot, amb una doble cita de 5.000 metres per a córrer competint i anar a Almussafes, ja són els 51.098 euros recaptats el circuit 2017, compost per 21 carreres i altres 40 marxes.

Esta setmana, el circuit RunCáncer continuarà augmentant la recaptació 100% solidària contra el càncer amb les seues cites en Rocafort (Carrera i Marxa) i Marines.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT