ESPORTS

Luís de la Vega d’Almussafes, Vicent de Moncofa i Adrián de Quart vencen en la primera jornada del 4 i ½ de frontó a Almussafes

El pròxim cap de setmana, el frontó cobert del poliesportiu municipal acollirà altres quatre partides del I Campionat de frontó de primera categoria


Diumenge passat 24 de gener, el frontó cobert d’Almussafes va acollir l’obertura de la primera edició del Campionat de frontó en la modalitat 4 i ½ individual de primera categoria, competició que es clausurarà el diumenge 21 de febrer en la instal•lació esportiva municipal. Durant el matí, es van disputar tres partides d’alt nivell esportiu, en les que Luís de la Vega d’Almussafes, Vicent de Moncofa i Adrián de Quart de Poblet es van adjudicar les corresponents victòries. Este cap de setmana continuarà el campionat individual amb altres quatre trobades en què es mesuraran pilotaris d’Almussafes, Paterna, Moncorfar, Almenara, Museros i Quart.

Satisfacció a Almussafes després de la disputa, durant la passada jornada dominical, de la primera jornada del campionat de frontó individual en la modalitat de 4 i mig de primera categoria

Des del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, organitzador de la competició, es mostra l’orgull per acollir l’esmentat esdeveniment esportiu i pel fet que el seu jugador i esportista d’elit Luís de la Vega s’imposara amb un rotund resultat de 32 a 15 a Lemany de Quart de Poblet en la partida de tancament del matí, demostrant el primer el seu gran estat de força física.

Prèviament s’havien desenrotllat les trobades que enfrontaven a Adrián de Quart i Ximo d’Almenara, que feien una gran partida amb victòria final per al de Quart pel resultat de 22 a 32, convertint-se este resultat en el més igualat de la matinal de frontó.

A les 11 del matí es va disputar la partida entre Dani d’Almussafes i Vicent de Moncofa, envit en què es va imposar el jugador de la Plana per 19 a 32 en una partida de gran bellesa en què ambdós contendents van mostrar el seu gran nivell.

El nou campionat del 4 i mig, que es juga en tres frontons, ja que les partides de la segona i la tercera categoria se celebren en Borbotó i Godella, respectivament, continuarà desenrotllant-se dissabte que ve 30, a partir de les 18 hores i el diumenge 31 de gener, a partir de les 10.30 hores en el frontó d’Almussafes.

Un total de set figures de la pilota amb una gran projecció present i futura competixen en esta cita esportiva individual, que es disputarà durant els caps de setmana posteriors fins a determinar al jugador que s’alçarà amb el títol de campió i que es desvelarà en la gran final, que tindrà lloc el diumenge 21 de febrer.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES