CULTURA

L’IES Almussafes recapta 636 euros per a Almussord amb el seu espectacle multidisciplinari

Quasi dos hores d’art amb majúscules per part de més de 350 estudiants del centre educatiu


La iniciativa solidària impulsada des de l’Institut d’Educació Secundària d’Almussafes i celebrada a partir de les 17 hores d’ahir dijous ha conclòs amb gran èxit. Un total de 310 espectadors van copar el pati de butaques del saló d’actes del Centre Cultural per a disfrutar de l’espectacle “l’IES Almussafes canta, Balla… Actua!” que finalment van posar en escena més de 350 alumnes des de primer de l’ESO i fins a primer de Batxillerat. Els 636 euros recaptats amb la venda de les entrades van destinats a l’Associació de Sords d’Almussafes, Almussord.

El centre de secundària d’Almussafes, a través del seu Departament de Música, ha aconseguit el seu objectiu de contribuir amb la integració social i laboral de les persones amb dificultats auditives, objectiu principal sobre el qual treballa l’associació de persones sordes d’Almussafes, ja que l’escenificació de l’espectacle multidisciplinari “l’IES Almussafes canta, Balla… Actua!”, estrenat ahir dijous en el Centre Cultural, va aconseguir una recaptació de 636 euros.

Durant quasi dos hores, els més de 300 espectadors, els que van abonar un donatiu de 2€ per a recolzar la causa d’Almussord, van veure desfilar per l’escenari a més de 350 estudiants, totes les aules de primer, segon i tercer de Secundària i els alumnes de l’optativa de Música de quart de l’ESO i primer de Batxillerat, els que van oferir el millor d’ells mateixos en diferents actuacions. De fet, la iniciativa artística i solidària va aglutinar actuacions grupals i individuals musicals i també de dansa que van obtindre grans ovacions del públic assistent.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES