CELEBRACIONS

L’Escola d’Estiu d’Almussafes aprofundeix en la necessitat de cuidar el medi ambient

L’Ajuntament va clausurar el passat dimecres 31 de juliol una edició en la qual no han faltat els tallers i l’esport

La Regidoria de Joventut va celebrar el final de la iniciativa amb una festa en la qual van participar les famílies de les 72 persones inscrites


El Frontó Municipal José Ventura Salvador va acollir el passat dimecres 31 de juliol la festa de clausura de l’Escola d’Estiu 2019 de l’Ajuntament d’Almussafes. Durant el matí es van dur a terme diferents activitats especials en les quals van poder participar les famílies dels xiquets i xiquetes. Enguany la iniciativa portava per lema ‘Salvem el planeta’ i en ella s’han realitzat desenes de dinàmiques relacionades amb el consum responsable i el reciclatge. Des de l’equip de govern municipal mostren la seua satisfacció amb el resultat obtingut.

El passat dimecres 31 de juliol, l’Ajuntament d’Almussafes va clausurar la seua Escola d’Estiu 2019 amb una gran festa en la qual van participar els 72 joves inscrits, les seues famílies i els monitors i les monitores encarregades de dur a terme les activitats de la present edició de la iniciativa. Durant el matí, la Regidoria de Joventut va instal·lar en el Poliesportiu Municipal un inflable en el qual els xiquets i xiquetes participants van poder saltar durant al voltant de dues hores.

A més, van aprofitar la visita dels seus familiars en el Frontó Municipal José Ventura Salvador per a oferir diverses actuacions musicals assajades durant les últimes jornades del mes. Finalment, abans del comiat també se’ls va fer lliurament a les persones participants d’un diploma commemoratiu en record d’aquesta aventura, en la qual el consistori ha volgut tractar temes relacionats amb el medi ambient.

“En l’equip de govern local estem molt satisfets amb el resultat obtingut. L’Escola d’Estiu és una excel·lent eina educativa per a la nostra joventut i està plenament consolidada en el calendari anual gràcies a l’incondicional suport rebut per part de la ciutadania”, afirma la regidora de Joventut, Belén Godoy.

Amb el lema ‘Salvem el planeta’, l’objectiu d’enguany era conscienciar sobre la importància de realitzar un consum responsable i d’apostar pel reciclatge mitjançant el procés de les 5R (reduir, reutilitzar, reciclar, reparar i recuperar). Així, del 25 de juny al 31 de juliol, i a través d’un projecte d’Aprenentatge Servei (APS), s’han realitzat dinàmiques d’equip, tallers i esport, aprofundint durant les sessions en conceptes com la sostenibilitat i proporcionant mecanismes per a provocar un canvi en la seua capacitat d’observació i implicació.