NOTÍCIES

Les obres de la coberta de les grades del camp de futbol d’Almussafes avancen a bon ritme

El projecte urbanístic, en el que l’ajuntament invertix 241.395 euros, conclourà al juny

Este mateix matí, l’empresa constructora ha iniciat la col•locació de les bigues


El consistori d’Almussafes va inaugurar els treballs urbanístics de cobriment de la pràctica totalitat de les grades existents en el camp de futbol municipal, a principis del passat mes de març. Les obres, el pressupost d’execució de les quals ascendix a la quantitat 241.395€ i que se sufraguen amb el superàvit acumulat en 2014, avancen a bon ritme. Durant el matí de hui dimecres 11 de maig l’empresa adjudicatària de la intervenció urbanística, que aplicarà una millora de 37.000€ per a completar l’actuació, ha començat a instal•lar les bigues que sustentaran tota la coberta.

El consistori d’Almussafes es troba immers, des de principis del passat mes de març, en el projecte d’execució dels 1062,66 m2 de coberta metàl•lica per a les grades del camp de futbol municipal, en el que l’Almussafes C.F i els diferents equips de la seua escola realitzen diàriament els seus entrenaments i on es disputen les trobades oficials de la temporada esportiva, des de l’any 2007.

El desenrotllament de l’esmentada intervenció, el termini d’execució del qual s’ha fixat en 90 dies, permetrà que els seguidors d’este esport de masses gaudisquen d’un espai adaptat que els resguarde del fred, en la temporada hivernal i del sol, durant l’estació estiuenca, ja que comptaran amb un espai cobert i sense tancaments laterals. La zona prèvia d’accés a les grades, en la que es poden situar les càmeres de televisió o el públic en general en els descansos dels partits, també comptarà amb el seu corresponent coberta.

Continuant amb el procés d’alçat de l’element protector, hui dimecres 11 de maig, l’empresa constructora ha iniciat els treballs de col•locació dels pilars metàl•lics que sustentaran la coberta rectangular, que estarà elevada uns 3 metres sobre l’estructura adjacent.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME