ECONOMIA

Èxit de la I Shopping Night d’Almussafes

La nit de divendres passat 6 de maig, els almussafenys van visitar els 15 establiments comercials participants en la iniciativa organitzada per l’Associació d’Empresaris i Comerciants


AECAL (Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes), mostra la seua satisfacció per la resposta brindada pel públic d’Almussafes a la convocatòria de la primera edició de la Shopping Night. Des de les 21 hores de divendres passat 6 de maig i fins a les 2 de la matinada del dissabte dia 7, centenars de veïns van apostar per realitzar les seues compres nocturnes en els 15 comerços inscrits en l’esdeveniment comercial. Precisament, ahir dimarts 10 de maig, tres sòcies d’AECAL van entregar els vals per valor de 150€ a Isabel Lleida, la client que finalment ha resultat agraciada pel sorteig públic, celebrat dilluns passat 9 de maig, a les 21 hores, en la cafeteria del Centre Cultural.

L’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes, integrada per un total de 59 empreses locals, vol consolidar la Shopping Night com una de les nombroses iniciatives de foment a les pimes que integren el seu calendari anual d’activitats, des de la seua constitució l’any 2006.

El fantàstic resultat de la primera edició de l’esdeveniment comercial, desenrotllat durant la nit de divendres passat 6 i matinada del dissabte 7 ha sigut el detonant per a la decisió de continuar apostant per la programació d’esta atractiva proposta de promoció i dinamització del teixit comercial local, que aposta per les compres nocturnes.

Un total de 15 establiments comercials han participat en la I Shopping Night. Tots ells van rebre als centenars de clients desplaçats fins a les seues seus comercials per a adquirir els diferents productes posats a la venda, que comprenien els sectors de moda, complements, joguets, salut, òptica, esport i restauració. Des d’AECAL es confia a aconseguir una major adhesió dels seus associats en les posteriors convocatòries de la iniciativa.

A més de la qualitat dels articles, la I Shopping Night també ha comptat l’atractiu afegit del sorteig d’un val de 150€ entre els clients que van realitzar les seues compres en un mínim de tres establiments durant la nit. En el sorteig celebrat a les 21 hores de dilluns passat 9 de maig ha resultat agraciada la veïna Isabel Lleida, el qual ja pot canviar el seu premi pels articles que desitge en les botigues adherides a l’esdeveniment.

Categories: ECONOMIA, NOTÍCIES