ESPORTS

L’equip cadet blanc del C.B. Almussafes guanya el torneig Barcelona Basketball Cup

Les xiques van derrotar en la final de la seua categoria d’aquest campionat internacional a les sueques del BYN Basket per 29-27

Van participar també amb destaques posicions els equips aleví i cadet blau de l’entitat esportiva almussafenya


Les jugadores de l’equip cadet blanc del C.B. Almussafes van tornar el passat diumenge 2 de juliol del Barcelona Basketball Cup amb la medalla d’or. Les xiques van ser les guanyadores en la seua categoria d’aquest torneig internacional en el qual van participar més de 50 equips d’altres països europeus, com Suècia, França i Bèlgica. També van participar en el campionat els equips cadet blau i aleví de l’entitat, els qui van obtenir també destacades posicions. Des del club es mostren molt contents amb el resultat i donen l’enhorabona pel seu esforç a totes les joves de l’associació.

Finalitzada la temporada de lliga 2016-2017, el Club Bàsquet Almussafes continua amb la seua intensa activitat amb la seua participació en diversos tornejos. El més destacat, pel seu abast internacional, ha sigut sens dubte el celebrat el cap de setmana passat a Barcelona. El “Complex Esportiu Mar Bella” de la ciutat comtal va acollir del divendres 30 de juny al diumenge 2 de juliol el campionat internacional Barcelona Basketball Cup, que el seu objectiu és reunir a jugadors de categories no professionals per a oferir-los l’oportunitat de gaudir d’aquesta disciplina esportiva al costat d’altres persones de la resta del món.

Les representants de l’entitat almussafenya van tornar a la seua localitat amb molt bon sabor de boca, atès que l’equip cadet blanc va aconseguir imposar-se en la final a les seues rivals del BYN Basket de Suècia, encara que amb una diferència de només dos punts (29-27), convertint-se en les guanyadores de la categoria H.

Entre els més de 50 equips inscrits també es trobava el cadet blau del mateix club, en la mateixa categoria que les seues companyes, les integrants de les quals van arribar a la final de consolació per a enfrontar-se al C.B. Coll, al que no van aconseguir derrotar “després d’una competida trobada en la qual en finalitzar la pròrroga solament es va registrar una diferència de tres punts”, assenyalen des de la junta directiva. L’equip aleví, per la seua banda, també va caure en la final de consolació de la seua categoria, la G, fase en la qual es va enfrontar al Castelnau.

Tal com marcaven les bases, la durada dels partits era de 4 parts de 10 minuts a temps corregut i cada equip disposava d’un temps mort de 45 segons per quart.

Els equips almussafenys van estar allotjats en el Bisc Barcelona, centre d’alt rendiment de vela, on, segons expliquen des del club, “les xiques van compartir la seua passió pel bàsquet i moments inoblidables amb conjunts d’altres països com França, Bèlgica i Suècia”.

“Es va respirar un bon ambient i esperit d’equip, la qual cosa va permetre l’intercanvi cultural i el foment de valors associats a aquest esport, posant el fermall a aquest final de temporada i asseient les bases per al creixement i consolidació del nostre club”, cosa que consideren que els permetrà “la incorporació de noves jugadores i una obertura al panorama nacional i internacional del bàsquet femení”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES