NOTÍCIES

El consistori d’Almussafes clausura la seua primera càpsula d’emprenedoria social

Els 17 veïns i veïnes participants en el programa formatiu han dissenyat dos idees diferents de negoci

ADIENT Associació ha impartit el curs, que s’ha desenrotllat en sis micro tallers des del passat 16 de juny


Ahir dilluns, 3 de juliol, es va clausurar en el Centre Cultural d’Almussafes El Curs d’Emprenedoria Social impulsat per l’Ajuntament en col·laboració amb ADIENT Associació. Un total de 17 veïns i veïnes de la localitat han participat, des del passat 16 de juny en esta iniciativa formativa, tendent a potenciar les seues habilitats empresarials i professionals a través d’una metodologia pràctica basada en el coaching grupal. Les sis sessions completades han permés que els inscrits hagen pogut treballar en equip en la creació de dos projectes d’emprenedoria completament viables, una cooperativa i una associació, que brinden servicis a les persones majors.

L’economia social i solidària, l’emprenedoria social, l’estratègia, la viabilitat, la comptabilitat, la visibilitat o la generació de sinergies són els aspectes sobre els quals s’ha aprofundit en els sis micro tallers completats, basats en el coaching grupal, de quatre hores de duració cada u.

L’objectiu de la Càpsula d’Emprenedoria Social s’ha completat, ja que els 17 participants han pogut consolidar dos idees de negoci, que precisament van presentar enfront dels seus companys ahir dilluns coincidint amb la clausura del curs. Dos equips, amb perfils heterogenis que els ha permés sumar coneixement, experiències i actituds, han treballat braç a braç amb els coordinadors del curs, per a completar els dos projectes d’emprenedoria que en el futur podrien generar un autoocupació o inclús la creació d’un nombre més gran de llocs de treball.

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almussafes, a través de la seua Agència de desenrotllament local, ha materialitzat una nova proposta per a continuar lluitant contra la desocupació existent en el municipi.

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ