ECONOMIA

L’empresa Distribuciones Juan Luna rep la visita de l’alcalde d’Almussafes

El primer edil i les representants de l’Agència de Desenvolupament Local han donat a conéixer aquest matí als seus responsables els serveis d’ocupació existents en el municipi


L’Ajuntament d’Almussafes continua la ronda de visites a les empreses situades tant en el mateix municipi com en poblacions pròximes amb l’objectiu de continuar consolidant les relacions amb el teixit econòmic de la zona. Hui, divendres 30 d’octubre, l’alcalde, Toni González, la directora de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Elena Baldoví, i una de les treballadores del departament d’ocupació, Puri García, s’han traslladat al Polígon Industrial Els Olivarons de Sollana per a participar en una trobada amb dos dels principals responsables de l’empresa Distribuciones Juan Luna S.L.U., dedicada a l’envasament de productes alimentosos.

En la reunió han estat presents, a més dels representants del consistori, el director general de la companyia, Mario Sánchez, i la directora de Recursos Humans, Beatriz Server, als quals se’ls ha informat de les diferents possibilitats de col.laboració per a facilitar la inserció laboral de la ciutadania almussafenya. Així, els han parlat dels serveis oferits per l’ADL, com Portalemp, les ajudes a la formació o les subvencions per la contractació de persones del municipi. “És important continuar cultivant aquestes relacions perquè és l’única manera de conéixer les necessitats de les empreses i de trobar punts en comú que ens permeten reduir al màxim la taxa d’atur”, assenyala el primer edil.

Distribuciones Juan Luna S.L.U., on treballen diversos almussafenys, va nàixer en 1989 a Paiporta, encara que des de 2006 té les seues instal.lacions a Sollana. Al llarg dels seus més de 30 anys de trajectòria s’ha convertit en un referent del mercat europeu en el preparat en porcions del formatge i dels productes càrnics. En l’actualitat treballen per a més de deu països europeus en l’empaquetat de formatges, pernils i embotits, que se serveixen als seus clients en diferents formats i amb la possibilitat d’incloure en l’envàs la marca del distribuïdor.