NOTÍCIES

L’Associació de Fibromialgia d’Almussafes dóna a conéixer esta malaltia en el dia de la seua commemoració mundial

Les sòcies instal·laren una taula informativa en el centre de salut de la localitat durant el matí del divendres, 12 de maig


La presidenta de l’Associació de Fibromialgia d’Almussafes, Mª José Benzal, i algunes de les seues integrants participaren, el passat divendres, en una activitat organitzada per la pròpia entitat coincidint amb el Dia Mundial de la Fibromialgia i la Síndrome de Fatiga Crònica.

Davall el lema d’enguany, “Fem visible l’invisible”, l’agrupació preparà una taula informativa en el centre de salut del municipi per a celebrar una jornada dedicada a la difusió, la divulgació i la conscienciació sobre esta patologia incapacitant i encara prou desconeguda, sobre la qual és vital educar i sensibilitzar la població.

L’alcalde d’Almussafes, Toni González, i l’edil Andrés López se sumaren a la commemoració mundial i visitaren la taula, a la que també s’acostareb desenes de ciutadans al llarg del matí.

La malaltia, que a hores d’ara es presenta en un 80 per cent més en dones que en hòmens, compta amb altres tres associacions d’afectats, a més de la d’Almussafes, constituïdes per a la seua defensa en la comarca de la Ribera.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT