BIBLIOTECA

L’Arxiu Municipal d’Almussafes col.labora amb el taller d’ocupació ‘La Ribera Baixa gestiona’

L’alumnat del taller d’ocupació “La Ribera Baixa gestiona”, un programa mixt de formació i ocupació promogut per la Mancomunitat de la Ribera Baixa i subvencionat per Labora, la Generalitat Valenciana i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, va visitar l’Arxiu Municipal d’Almussafes, la passada setmana.

Vicenta Pilar Raga, arxivera municipal, va atendre al grup que, des de desembre de 2019 i fins a finals d’enguany 2020 està completant dos certificats de professionalitat de la família professional ‘Administració i Gestió’ en l’aula homologada del municipi de Favara.

El director del taller, Jaume Puig, i la professora, Maria Enriqueta San Andrés, van acompanyar a l’alumnat en esta visita formativa que constituïx una activitat complementària als coneixements teòrics i pràctics que han adquirit fins a la data.

“Un plaer haver pogut obrir les portes del nostre centre arxivístic per a col.laborar en el reforç de la seua formació i capacitació”, comenta el regidor de Cultura, Àlex Fuentes. En concret, durant l’activitat la tècnic municipal els va explicar el procés de tramitació i generació d’expedients administratius, la seua organització, ordenació i quin és el seu cicle de vida fins a la seua eliminació o conservació definitiva en l’Arxiu Històric.