ESPORTS

L’almussafenya Sonia Charco, campiona d’Espanya de relleus Sub-16

La jove atleta va aconseguir aquesta gesta al costat de les seues companyes del València Club d’Atletisme, entitat de la qual forma part


El podi del XVIV Campionat d’Espanya d’Atletisme a l’aire lliure celebrat el passat cap de setmana en la localitat catalana de Granollers va veure pujar al més alt a la jove esportista almussafenya Sonia Charco, qui va aconseguir l’or en Relleus 4×100 Sub-16 després d’imposar-se a totes les seues rivals al costat de les seues companyes Sorina Ion Chitu, Alba González Bellido i Jennifer Yankey Awotwi del València Club d’Atletisme.

La jove esportista almussafenya Sonia Charco Martín continua conquistant podis. L’atleta es va proclamar el passat cap de setmana campiona d’Espanya de Relleus 4×100 Sub-16 en el XVIV Campionat d’Espanya d’Atletisme a l’aire lliure, torneig que es va disputar els dies 24 i 25 d’octubre en la localitat barcelonina de Granollers.

Charco va aconseguir aquest excel·lent destacat resultat al costat de les seues companyes del València Club d’Atletisme Sorina Ion Chitu, Alba González Bellido i Jennifer Yankey Awotwi, amb les qui va signar una marca de 48.95, temps més que suficient per a aconseguir el més alt del calaix, en el qual van estar acompanyades per les integrants del CA Murcia PDS Group i del CD Atletismo Alamillo, segones i terceres, respectivament.

L’almussafenya Sonia Charco, campiona d’Espanya de relleus Sub-16

Trajectòria

Sonia Charco Martín va començar a practicar esport molt jove, provant activitats com la natació, el tennis o el futbol. No obstant això, amb el pas del temps va descobrir que la seua vertadera passió és l’atletisme, disciplina en la qual ja ha aconseguit importants fites malgrat el poc temps que porta en ell.

Només en la seua primera temporada com a atleta va aconseguir importants assoliments, com participar en el Campionat d’Espanya per Equips en les modalitats dels 1000 ml i relleus 5×80 ml, aconseguint l’or al costat de les seues companyes. A més, ha obtingut també aquest preuat metall en altres convocatòries disputades a nivell autonòmic, confirmant-se com una de les grans promeses de l’esport espanyol. Aquests resultats la van portar a ser una de les protagonistes de l’exposició que l’Ajuntament d’Almussafes va dedicar en 2019 a les dones esportistes locals.

Categorías:ESPORTS, GENERAL, NOTÍCIES, SOCIETAT

Etiquetado como:,,